Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 694 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Studentchauffeur in Maastricht

Solliciteer op de bijbaan: Studentchauffeur in Maastricht

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Maastricht
Branche: Overige
Land: Nederland
Geplaatst op: Donderdag 13 oktober 2016
Soort werk: » Transport / Chauffeur / Koerier
   

Omschrijving bijbaan

Zit je graag op de weg ? Altijd al chauffeur willen worden? Ben je daarnaast betrouwbaar, integer en servicegericht. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Studentchauffeur

De werkzaamheden

Als studentchauffeur is het jouw taak om te zorgen dat onze CEO comfortabel, veilig en zorgeloos kan reizen. Zijn reistijd verandert in effectieve werktijd omdat jij achter het stuur zit van zijn eigen auto. Dit betekent dat je onze CEO veilig en op tijd naar zijn afspraken brengt. Daarnaast zorg je voor de administratieve verwerking van zijn kilometerregistraties en declaraties. Gedurende de “wachttijden” ondersteun je een aantal afdelingen op het Service Centre waaronder het directiesecretariaat, de afdelingen Facility management en Marketing.
   

Vereisten

Als studentchauffeur ben je representatief, servicegericht en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden. Integriteit staat hoog in jouw vaandel en je hebt gevoel voor in- en externe verhoudingen. Je bent stipt, betrouwbaar en gedraagt je als een echte heer in het verkeer. Dit alles doe je met een glimlach. Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs B. Daarnaast ben je in het bezit van een HBO-diploma of bent studerende hiervoor waardoor je erg flexibel inzetbaar bent. Je bent woonachtig in Limburg (zodat je onze CEO makkelijk vanuit huis kunt ophalen). 

Ons aanbod
Tijdens de wachttijd verricht je soms werkzaamheden voor onze CEO, zoals het wassen of tanken van de auto of biedt je ondersteuning op het Service Center, maar vaak is er gelegenheid om te studeren. Daarnaast leg je contacten op topniveau. Dat is altijd handig, zeker als je op zoek bent naar een stageplaats of een baan na je studie. Uiteraard horen hier een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij. 

Interesse? 
Enthousiast geworden? Je wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief via de  'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden


vacature  parttime  fulltime  chauffeur  limburg  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: Een passend salaris
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : ja
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
.

Bedrijfsnaam: Anonieme Werkgever
Plaats: Maastricht - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: