Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 694 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Studentenbaan Klantenservice bol.com (start 15-11) in Maastricht

Solliciteer op de bijbaan: Studentenbaan Klantenservice bol.com (start 15-11) in Maastricht

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Maastricht
Branche: Callcenter
Land: Nederland
Geplaatst op: Donderdag 13 oktober 2016
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Promotiewerk
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
   
Teleperformance

Omschrijving bijbaan

Wat ga je doen als Klantenservice medewerker bij Teleperformance?
Blije klanten nog blijer maken. Een heleboel klanten zelfs, want bol.com heeft er ruim 5,5 miljoen en al die mensen en bedrijven kunnen vragen hebben over bijvoorbeeld levertijden, facturen of retourzendingen. Aan jou om die vragen perfect te beantwoorden. Heel afwisselend, want de ene keer wijs je bol.com klanten op inspirerende highlights binnen het omvangrijke assortiment en de volgende keer help je ze om het bestelproces vlot af te ronden. En yep, het kan zijn dat mensen niet meteen happy zijn over bijvoorbeeld hun aankoop of de bezorging. Dat is het moment dat je in de Pharrell Williams overdrive schakelt en geniale oplossingen bedenkt. Je weet immers dat knelpunten kansen zijn om ontevredenheid naar ambassadeurschap om te buigen. Uiteraard leg je jouw acties vast en deel je best practices proactief met je enthousiaste teamleden.

Jouw ontwikkeling
Opdrachtgever bol.com wil de beste webwinkel van het Nederlands taalgebied zijn én blijven. En dat betekent dat de organisatie klanten on- én offline de beste (lees; meest inspirerende, persoonlijke en pure) winkelervaring wil bieden. Hoe jij die ambitie bij Teleperformance kan helpen waarmaken, ontdek je tijdens de intensieve on-the-job training, waarin je alle ins & outs van bol.com leert kennen. Verder neem je deel aan het afwisselende Teleperformance onboarding programma. De ideale kans om je teamleden te leren kennen en ideeën uit te wisselen. Doorgroeiambities? Als jij even talentvol als gedreven bent, faciliteren we je ontwikkeling graag!

   

Vereisten

Dit is wat Teleperformance je biedt

 • Een betaald trainingsprogramma dat je klaarstoomt voor de ‘klantcontact Champions League’
 • Je kunt deelnemen aan ons fitnessplan en/of de collectieve zorgverzekering
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en OV wordt zelfs 100% vergoed, mits je op minimaal 10 km afstand van de vestiging woont
 • 22 (hopelijk zonovergoten) vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
 • Inspirerende collega’s die hun kennis en ervaringen graag met je ‘sharen’

Wie ben jij?
Je bent een sterk klant- en oplossingsgedreven persoonlijkheid met passie voor online shopping en het talent om het maximale uit elk klantgesprek te halen. Je combineert communicatieve skills (ook op het beeldscherm!) met een faciliterende instelling en vindt het leuk om mensen écht verder te helpen. Je bent vriendelijk en kunt je in de meest uiteenlopende klanten inleven, maar laat jezelf niet zomaar omverblazen. Affiniteit met verschillende computersystemen is een must. Wat je verder meeneemt:

 • Ervaring in communicatieve rollen is mooi meegenomen
 • Je bent volledig beschikbaar om de studententraining te volgen vanaf dinsdag 15-11 tem do 01-12 (van dinsdag tem vrijdag tussen 17h en 22h en op zaterdag van 9h tem 17h)
 • Je zoekt een job voor minimaal 16 tot 20 uur per week. Indien je meer wilt werken, kan dit ook (20-24 uur, 24-32 uur, 24-40 uur)
 • Je bent pas blij als de klant blij is
 • En je vindt het leuk om trainingen te volgen
 • Als student ben je beschikbaar tijdens de avonden (18h-23h) en tijdens de weekenden en op feestdagen (7h-23h)

Interesse?
Mooi! Solliciteer dan middels een sollicitatiebrief en CV via onze website en wie weet bezorg jij 5,5 miljoen bol.com klanten straks de beste winkelervaring! Eerst kijken we of je cv aansluit op het functieprofiel. Zo ja, word je door Britta (recruiter) gebeld voor een telefonische screening. Indien het telefoongesprek positief is, word je uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek.
Verloopt ook dit positief? Dan volgt er een klikgesprek met de supervisor. Een test maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden


callcenter  callcentermedewerker  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: CAO + Bonussen
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn het grootste contactcenter van de wereld en leveren contactcenterdiensten voor diverse bekende merken.
Teleperformance Benelux, opgericht in 1993, is uitgegroeid tot de topspeler in de contactcenter branche en wij bieden complete dienstverlening aan vanuit de vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, en Maastricht.

Bij Teleperformance krijgen medewerkers de gelegenheid om zichzelf te zijn. We laten mensen in hun waarde. Juist de diversiteit aan nationaliteiten, achtergronden en leeftijden vormen de cultuur van Teleperformance en dat maakt Teleperformance tot een prachtig bedrijf. Uiteraard hebben we ook iets met elkaar gemeen: onze kernwaarden, die duidelijk maken waar we voor staan.

Ga voor meer informatie naar jobs dot Teleperformance dot nl hier vind je meer informatie over Teleperformance en onze vacatures.

Bedrijfsnaam: Teleperformance
Plaats: Landelijk - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Vlaamstalige studenten klantendienst providor in Maastricht 13-10-2016
Commercieel Medewerker Verkoop/Sales (klantbehoud) in Tilburg 03-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: