Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 691 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Studiemanager Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam

Solliciteer op de bijbaan: Studiemanager Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Rotterdam
Branche: Personeel | Organisatie
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 17 oktober 2016
Soort werk: » Personeel en organisatie
» Onderwijs en wetenschap
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team enthousiaste auteurs? Dan is dit de ideale studentgerelateerde baan.

Als studiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en het laten schrijven van de samenvattingen. De werkzaamheden zijn onder andere het zelfstandig werven, selecteren en aansturen van auteurs en controleurs en het organiseren van promoties en ludieke acties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de samenvattingen en voor het proces als geheel. Je zorgt ervoor dat de auteurs hun taken goed uitvoeren, op tijd in leveren en er geen fouten in de samenvatting staan.  Voor de auteurs ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen en praktische zaken.   Om de kwaliteit van het proces als geheel te bewaken, zorg je onder andere voor een goede documentatie van gegevens. Tweewekelijks vergader je met je leidinggevende om te overleggen hoe de zaken ervoor staan. Daarnaast vergader je ook periodiek met de andere studiemanagers in het managementteam van Rotterdam.

Wat bieden wij? De functie van studiemanager  is een functie waarin je ontzettend veel kunt leren en is daarom een duidelijk pluspunt op je CV. Wij bieden een gezellige en dynamische werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de organisatie om op terug te vallen. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden.  Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen en is de functie dus goed te combineren met je studie.
   

Vereisten

Wie zoeken wij? Wij zoeken een (oud)Economie student die stevig in zijn/haar schoenen staat en van aanpakken weet. Je hebt voldoende tijd (ca 10 uur per week) om je taken succesvol uit te voeren. Je bent een organisatietalent en beschikt over kennis van de studentenwereld en een goed netwerk.
 

Trefwoorden


studiemanager  economie  onderwijs  rotterdam  leidinggevende  personeel en organisatie  promot  salesmedewerker  flexibele uren  
Minimaal opleidingsniveau: » WO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Wiskunde | Econometrie
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: Vast uurloon met variabele bonus.
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Sinds 1994 bieden wij stoomcursussen aan om studenten te laten slagen voor hun tentamens. Wij zijn actief in Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Leiden, Nijmegen en Utrecht.
Een cursus wordt gegeven door een zorgvuldig geselecteerde repetitor (student-docent) en vindt plaats in kleine groepen van 2 tot 12 personen. Tijdens de cursus worden, aan de hand van een lespakket met een overzicht van de stof en (oude) tentamenvragen, alle essentiële onderdelen van het vak behandeld.

Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Team Lead Customer Care in Rotterdam 21-10-2016
Repetitor Rechtsgeleerdheid gezocht in Utrecht 21-10-2016
Repetitoren en schrijvers Fiscaal Recht gezocht! in Rotterdam 20-10-2016
Student-docent Economics and Business Economics in Groningen 20-10-2016
Student-docent Geneeskunde in Utrecht 19-10-2016
Repetitoren Economie gezocht in Rotterdam 03-10-2016
Repetitoren en auteurs Geneeskunde in Amsterdam 26-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: