Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 692 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Commercieel Medewerker Binnendienst Nespresso in Maastricht

Solliciteer op de bijbaan: Commercieel Medewerker Binnendienst Nespresso in Maastricht

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Maastricht
Branche: Callcenter
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 24 oktober 2016
Soort werk: » Winkelwerk / Retail / Detailhandel
» Promotiewerk
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving bijbaan

Dit ga je doen als Commercieel Medewerker Binnendienst voor Nespresso
Als Commercieel Medewerker Binnendienst van Nespresso ben jij het eerste aanspreekpunt voor een selecte club koffiegenieters. Behalve Commercieel Medewerker Binnendienst ben je bovenal ook Nespresso specialist. Dit betekent dat clubleden met alle vragen over Nespresso bij jou terecht kunnen. Je kunt hierbij denken aan vragen over de verkrijgbaarheid van Limited Editions Nespresso capsules of accessoires voor bij de koffiemachine. Als Commercieel Medewerker Binnendienst voor Nespresso ben jij de uitgelezen persoon om clubleden te adviseren bij het bestellen van Nespresso capsules en ze tevens te informeren over de status van hun bestelling of retourzending.

Heeft een clublid al lang geen bestelling meer geplaatst? Dan is het aan jou om met het clublid contact op te nemen om zijn behoefte voor Nespresso capsules te inventariseren. Als échte Nespresso specialist weet jij het clublid een product aan te bevelen dat aansluit op zijn behoefte. Soms komt het voor dat de Nespresso machine helaas niet werkt. Op basis van jouw kennis kun jij het clublid op de juiste wijze informeren over wat er moet gebeuren en hoe de machine onverhoopt ter reparatie kan worden aangeboden. Vragen die licht technisch van aard zijn, los je uiteraard zelf op. Naast het aanspreekpunt voor bestaande clubleden, sta jij ook klaar voor nieuwe clubleden om ze te registreren en uitleg te geven over de voordelen van de Nespresso club.

Jouw ontwikkeling
Commercieel Medewerker Binnendienst word je niet zo maar, daar gaat een fulltime training van twee weken aan vooraf. Om te kunnen starten als Commercieel Medewerker Binnendienst voor Nespresso is het een vereiste dat je twee weken fulltime beschikbaar bent. Naast de training waarin je alles leert over Nespresso, neem je als nieuwe medewerker binnen onze organisatie ook deel aan het onboarding programma. Tijdens de onboarding leer je alles over de organisatie en maak je meteen kennis met je nieuwe collega’s!

Ons aanbod
Als je bij ons aan de slag gaat als coffee specialist dan kun je naast een passend salaris rekenen op:

• betaalde trainingen;
• acties en aanbiedingen bij de mooie merken waar we voor werken;
• de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, fitnessplan en de collectieve zorgverzekering;
• 8% vakantiegeld;
• een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis op basis van de CAO Facilitaire Contactcenters. Reizen met openbaar vervoer wordt 100% vergoed;
• een aantrekkelijke bonus wanneer je een vriend, familielid of kennis introduceert die gaat starten bij ons;
• 22 vakantiedagen met de mogelijkheid om per kwartaal één extra vakantiedag te verdienen (op basis van een 40-urige werkweek).

   

Vereisten

Wie ben jij?
Een succesvolle Commercieel Medewerker Binnendienst zet de clubleden centraal en weet ze op basis van kennis en enthousiasme op de juiste wijze te informeren en behoeftes te signaleren, zodat de prestatie indicatoren en gestelde targets worden gerealiseerd. Daarnaast:
• beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (woord als geschrift);
• ben je vanaf 17 oktober fulltime beschikbaar voor de training;
• ben je 24 tot 40 uur per week flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Interesse?
Solliciteer dan als Commercieel Medewerker Binnendienst via de solliciteer direct button! Als je cv aansluit op het functieprofiel word je gebeld door de recruiter voor een telefonische screening. Indien het telefoongesprek positief is, word je uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek of een groepssollicitatie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden


commercieel  sales  verkoop  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: CAO Facilitaire Contactcenters
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 3 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn het grootste contactcenter van de wereld en leveren contactcenterdiensten voor diverse bekende merken.
Wij zijn opgericht in 1993 en uitgegroeid tot de topspeler in de contactcenter branche en wij bieden complete dienstverlening aan vanuit de vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, en Maastricht.

Bij ons krijgen medewerkers de gelegenheid om zichzelf te zijn. We laten mensen in hun waarde. Juist de diversiteit aan nationaliteiten, achtergronden en leeftijden vormen de cultuur van onze organisatie en dat maakt ons tot een prachtig bedrijf. Uiteraard hebben we ook iets met elkaar gemeen: onze kernwaarden, die duidelijk maken waar we voor staan.

Plaats: Landelijk - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Klantenservice medewerker - bol.com in Zoetermeer 24-10-2016
Helpdeskmedewerker Ziggo in Zoetermeer 24-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: