Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 653 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Digital Media Manager in Utrecht


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Utrecht
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 09 januari 2017
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
» ICT
   

Omschrijving bijbaan

Voor onze leveringen aan internationale Video on Demand platformen zijn we op zoek naar Digital Media Managers. Je bent dagelijks werkzaam in onze order workflow, je leert om te gaan met digitale media en assisteert bij de wereldwijde levering aan digitale video-on-demand platformen. We bieden je een uitdagende baan in een zeer prettige werkomgeving.
   

Vereisten

Je combineert een nauwkeurige en accurate instelling met passie en bevlogenheid voor wat je doet. Je kan goed omgaan met computers.
Je denkt probleemoplossend, vraagt om hulp en instructie indien nodig en bent bereid om werk van collega's over te nemen, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.
Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Het is een pre als je ervaring hebt met media en de verwerking ervan, maar het is geen vereiste, de meeste kennis doe je op bij ons in het bedrijf.
 

Trefwoorden


media  ict  junior  medior  
Minimaal opleidingsniveau: » HAVO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: bespreekbaar
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 4 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong, dynamisch en hard groeiend bedrijf dat zich richt op diensten rondom Video on Demand. Deze diensten leveren wij wekelijks aan meer dan 200 partijen wereldwijd in 35 landen. De diensten varieren van puur technisch tot contentlicensing en distributie. We beschikken over een erg veelzijdige, flexibele, stimulerende werkomgeving. Ons kantoor bevindt zich vlakbij RTV Utrecht en het Griftpark te Utrecht.Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: