Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 599 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan (Parttime) Telemarketeer in Eindhoven

14 december 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Eindhoven
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » Salaris
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een mooie parttime baan met hoge verdiensten, waarbij je de mogelijkheid hebt om binnen kantoortijd je eigen uren in te delen én je (na de inwerkperiode) de mogelijkheid hebt om thuis te werken? Dan is dit je kans!Wat je gaat doen

Wat je gaat doen

Als Telemarketeer benader jij per telefoon potentiële klanten met als doel een afspraak met ze te maken voor onze accountmanagers. Jouw externe gesprekspartners zullen onder andere bestaan uit PR, marketing en communicatie managers, die allemaal de beste social media inzichten willen krijgen. Elke unieke klant zorgt voor een uniek gesprek, wat het een uitdagende en afwisselende functie maakt! 

Voor je aan de slag gaat word je getraind door de beste sales trainers van Nederland en vanzelfsprekend krijg je een uitgebreide training in ons product. Daarnaast kun je sparren met je collega Telemarketeers én onze ervaren accountmanagers.

   

Vereisten

Wie jij bent

Je hebt een prettige telefoonstem en je beheersing van de Nederlandse taak is uitstekend. Je bent commercieel ingesteld, legt gemakkelijk contacten en bent een prettige gesprekspartner. Met jouw energieke houding, tact en een tikje brutaliteit weet je de klant te overtuigen. Van nature ben je een doorzetter en je weet dit te combineren met klantvriendelijkheid en positivisme. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, waarbij je binnen kantoortijd je uren zelf kunt indelen. Na de inwerkperiode heb je ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken, hiervoor stellen wij een laptop en telefoon beschikbaar.

Wat we je bieden

Wij bieden je een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in de social media monitoring industrie, waarin je in een professionele en informele werksfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s en aansprekende klanten.

Je wordt gecoacht door ervaren accountmanagers, producttrainers en externe salestrainers. Jouw werkplek is in een mooi, modern kantoor gelegen op het centraal station van Eindhoven met een wijds uitzicht op de stad. Je salaris bestaat uit een vast deel met een aantrekkelijke bonusregeling.

Wie wij zijn

Wij zijn een jong, extreem ondernemend en innovatief bedrijf en momenteel marktleider in de social media monitoring en webcare markt. We bewegen snel: wat we vandaag bedenken, voeren we morgen uit. De communicatielijnen zijn kort, de cultuur is informeel maar professioneel. We werken voor grote opdrachtgevers en groeien explosief. 

Interesse? 

Wij kijken uit naar jouw Curriculum Vitae met begeleidende brief.

 

Trefwoorden

bellen  afspraken maken  social media  

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong, extreem ondernemend en innovatief bedrijf en is momenteel marktleider in de social media monitoring en webcare markt. We bewegen snel: wat we vandaag bedenken, voeren we morgen uit. De communicatielijnen zijn kort, de cultuur is informeel maar professioneel. We werken voor grote opdrachtgevers en groeien explosief.

Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage