Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 693 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan: Receptioniste (10 uur pw, 2 halve dagen) in Amstelveen


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amstelveen
Branche: Administratief | Ondersteunend
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 09 november 2016
Soort werk: » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Administratief
   

Omschrijving bijbaan

Een leuke hospitality bijbaan: Receptioniste/telefoniste bij een itnernationaal bedrijf!

Bij dit internationale bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Azie, heb je te maken met veel verschillende culturen. Hier weet jij je natuurlijk moeiteloos in aan te passen en daarbij komt jou uitstekende beheersing van de Engelse taal je goed van pas! Als gastvrouw ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de bezoekers en klanten van onze opdrachtgever. Je staat die professioneel, vakkundig en vriendelijk te woord en probeert net dat stapje extra voor ze te zetten. Het telefoonverkeer van de organisatie leid je in goede banen. Extra taken die bij de functie horen, zijn het verzorgen van de post van de organisatie. Je sorteert de post, verspreidt deze en zorgt dat ook post die verzonden moet worden accuraat verwerkt wordt. Medewerkers van de organisatie kunnen bij jou terecht met diverse vragen, waaronder ook het reserveren van vergaderzalen of administratieve werkzaamheden. Tevens ben je verantwoordelijk voor het inscannen van de facturen en het registreren van alle inkomende faxen. In al deze taken bewaar je goed het overzicht, je vindt het leuk om de spin in het web te zijn en de opdrachtgever te ontzorgen!

Samen met je 2 collega's geef je invulling aan deze receptiepost; je werkt in principe altijd alleen aan de receptie, maar ziet ze tijdens de overdracht die jij natuurlijk tussendoor al lang hebt voorbereid. Is je collega een keer vrij of ziek, dan val je graag een extra dienst in, zowel in de ochtenden als de middagen kan dit voorkomen. Uiteindelijk zijn jullie samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij deze klant. Je vaste werkdagen zijn woendagochtend en vrijdagochtend.

   

Vereisten

Wat vragen wij van de functie receptioniste?

De functie van receptioniste daagt je uit om je kwaliteiten als gastvrouw in praktijk te brengen en de verwachtingen van de opdrachtgever en zijn bezoekers te overtreffen! Doe waar je goed in bent en wordt daar nog beter in. Daarom ben je als receptioniste:

  • Proactief: hiermee bedoelen we dat je werk naar je toetrekt en een actieve houding aanneemt naar bezoekers en de organisatie waar je werkt;  
  • Klantgericht: je bent open en toegankelijk en bent bereid om een stapje extra te zetten voor onze opdrachtgever;  
  • Flexibel: je werkt samen met collega’s of alleen, dat betekent soms een extra dienst werken of het oppakken van extra taken, ook buiten je functieprofiel;  
  • Een stabiele factor, daarmee bedoelen we dat we op je kunnen rekenen. Je bent de spil in de organisatie, bent aanwezig en zorgt daarmee voor de continuïteit;

Hiernaast neem je mee:

  • Een open, gastvrije en representatieve uitstraling en een duidelijke telefoonstem;  
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;  
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal; 
  • Een goede beheersing van het Microsoft Office pakket;  
  • BHV diploma; heb je deze nog niet? Dan ben je bereid deze te halen, uiteraard zullen wij jou hierin ondersteunen;

Tot slot ben je woonachtig in omgeving Amstelveen, beschikbaar op korte termijn en in de gelegenheid om te werken op : woensdagochtend en vrijdagochtend en flexibel ook op andere dagdelen. De werktijden zijn: ochtenddienst 08.00-13.00 en middagdienst 12.30-18.00.

 

 

Trefwoorden


receptioniste  telefoniste  bijbaan  administratief  
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: In overleg
Minimum leeftijd: 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : woensdag en vrijdagochtend
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een organisatie die facilitaire diensten levert aan diverse opdrachtgevers. Deze diensten bestaan uit o.a.: projectmanagement, interim management, receptie- en telefoniediensten en operationele diensten zoals handyman en postkamerwerkzaamheden. Via ons bedrijf zijn ongeveer 170 medewerkers werkzaam op verschillende locaties door het hele land.

Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar studenten die vakantiewerk willen doen en naast hun studie wat bij willen verdienen als receptioniste, telefoniste, handyman, etc.


Plaats: Amersfoort - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Bijbanen in de omgeving van Amstelveen

Restaurant & Keukenmedewerkers
Amsterdam Amstel
Flexmedewerker in de zorg
Amstelveen
Nachtportier
Amsterdam Amstel
Junior Sales Representative
Schiphol
De allerleukste studentenbaan! (Lees verder...!)
Nederland