Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 691 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Gezocht nieuwe collega's voor schoonmaak bungalows in Limburg


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Limburg
Branche: Schoonmaak | dienstverlening
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 18 november 2016
Soort werk: » Schoonmaak / Facilitair
   
CSU

Omschrijving bijbaan

Scherp op een bijbaan met goed salaris?

We zoeken nieuwe collega's voor de schoonmaak van onze bungalowparken. De werkdagen zijn maandag en vrijdag van 10.00-15.00 uur. Als medewerker bungalowschoonmaak maak je alles in orde voor de ontvangst van de gasten in de vakantiehuisjes. Zeker in de schoolvakanties hebben we volop werk, maar ook daarbuiten hebben we voldoende te doen!

Een bijbaan bij CSU verdient goed. Wist je dat je als schoonmaker per uur tot wel 20% meer verdient dan het minimum jeugdloon? En als je een jaar voor ons werkt, wordt dat zelfs nóg meer. Kijk, dat tikt lekker aan!

Een bijbaan bij CSU is ook leuk: je werkt samen met leuke collega’s en je kunt je baan prima combineren met andere activiteiten. CSU is al jaren een van de beste werkgevers van Nederland. Je profiteert als medewerker van allerlei extra’s zoals opleidings- en doorgroeimogelijkheden, korting op verzekeringen en je deelt mee in de winst.

En wat verwachten we van jou? Dat jij net zo scherp op schoonmaakwerk bent als wij! Ben je enthousiast geworden? Laat dan van je horen en laat CSU de start zijn van jouw nieuwe carriere!

   

Vereisten

Geen vereisten.
 

Trefwoorden


leuke bijbaan  vakantiewerk  flexibele bijbaan  bijbaan student  schoonmaakwerk  schoonmaak  schoonmaken  schoonmaakmedewerker  bijbaan  zomerbijbaan  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: Tot wel 20% hoger dan minumum jeugdloon
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Maandag en/of Vrijdag
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Met 12.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. We willen een bedrijf zijn waar medewerkers graag blijven werken en klanten graag klant blijven. Daarom bieden we een diversiteit aan diensten, besteden we aandacht aan kwaliteit en werken we op een manier die goed is voor mensen en milieu.

Bedrijfsnaam: CSU
Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?
Contactgegevens: Kremers
marloes.kremers@csu.nl
0402661890
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: