Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 693 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Verzekeringsspecialist Wft - American Express in Zoetermeer (Orfeoschouw)


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Zoetermeer (Orfeoschouw)
Branche: Commercieel | Sales
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 25 november 2016
Soort werk: » Winkelwerk / Retail / Detailhandel
» Callcenter / Customer service
» Beveiliging
» Staf / Advies / Consultancy
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
   
Teleperformance

Omschrijving bijbaan

Outbound verzekeringsspecialist Wft - American Express

In Nederland is American Express met name bekend van de uitgifte van creditcards en traveler's cheques. Als Outbound verzekeringsspecialist Wft van American Express ben je verantwoordelijk voor het pro-actief benaderen van American Express klanten.

Het doel als Outbound verzekeringsspecialist Wft, is om de klanten te bewegen een verzekering af te sluiten bij American Express.

Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en dat je om kunt gaan met tegenwerpingen van de klant. Je krijgt er energie van om samen met het team succesvol te zijn door het behalen van de gestelde targets.

Jouw ontwikkeling

Om de klanten van AmericanExpress op de juiste wijze te kunnen te benaderen, krijg je in de eerste week van jouw indiensttreding een training aangeboden. Naast de training waarin je alles leert over de producten van American Express neem je als nieuwe medewerker binnen Teleperformance ook deel aan het onboarding programma. Tijdens de onboarding leer je alles over Teleperformance en maak je meteen kennis met je nieuwe collega’s!

Ons aanbod 

Als je bij Teleperformance aan de slag gaat als Outbound verzekeringsspecialist Wft, dan kun je naast een passend salaris rekenen op:

 • een interessante bonusregeling;
 • betaalde trainingen;
 • acties en aanbiedingen bij de mooie merken waar we voor werken; 
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan het fitnessplan en de collectieve zorgverzekering;
 • 8% vakantiegeld;
 • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis. Reizen met openbaar vervoer wordt 100% vergoed;
 • een aantrekkelijke bonus wanneer je een vriend, familielid of kennis introduceert die gaat starten bij Teleperformance;
 • 22 vakantiedagen met de mogelijkheid om per kwartaal één extra vakantiedag te verdienen (op basis van een 40-urige werkweek).
   

Vereisten

Wie ben jij?  

Onze nieuwe collega heeft een positieve instelling en zet de klant altijd centraal. Je hebt het vermogen om de klantvraag snel te doorgronden en formeel te communiceren met de klanten van AmericanExpress. Daarnaast:

 • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel woord als geschrift);
 • ben je beschikbaar voor de training;
 • ben je in het bezit van een WFT basisdiploma
 • ben je 24 tot 40 uur per week flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Interesse?

Solliciteer dan via deze website. Als je cv aansluit op het functieprofiel word je gebeld door de recruiter voor een telefonische screening. Indien het telefoongesprek positief is, word je uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek of een groepssollicitatie. Verloopt ook dit positief? Dan volgt er een klikgesprek met de supervisor.

 

Trefwoorden


callcenter  outbound  callcenter contact center outbound sales  callcenteragent  callagent  callcenter medewerker  telefonische verkoop  verzekeringen  verzekeringsmaatschappij  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: hoog salaris en hoge bonussen
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 3 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Als contactcenter professional bij Teleperformance werk je op één van onze vestigingen in Maastricht, Tilburg, Zoetermeer of Paramaribo. Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van een groot aantal mooie merken waar Teleperformance in de Benelux voor werkt. In totaal handelen onze contactcenter professionals het contact af met klanten van 28 bedrijven. Dit doen zij niet alleen telefonisch, maar ook per e-mail, chat en social media. En niet alleen in het Nederlands. Binnen Teleperformance worden meer dan zeven verschillende talen gesproken. Werken bij Teleperformance is werken in een internationale omgeving met 31 verschillende nationaliteiten.

Bedrijfsnaam: Teleperformance
Plaats: Landelijk - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: