Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 693 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Facilitair medewerker/ Gastheer 20-40 uur in Amersfoort


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amersfoort
Branche: Logistieke dienstverlening
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 25 november 2016
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
» Schoonmaak / Facilitair
» Technisch / Klusser / Monteur
   

Omschrijving bijbaan

Je bent een goede all round facilitair medewerker en toe aan een nieuwe uitdaging en werkomgeving? Dan is het goed dat je kennis maakt met ons. Je gaat namens ons aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in een rol waar de termen dienstverlenend, klantgerichtheid en flexibiliteit vanzelfsprekendheid zijn. 

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Amersfoort zijn we op zoek naar een Facilitair medewerker / Gastheer die verantwoordelijk is voor uiteenlopende facilitaire zaken. Als facilitair medewerker verricht je allerlei (lichte) technische werkzaamheden die met het beheer van het pand te maken hebben, zoals het verhelpen van kleine gebreken aan het pand, lampen vervangen, vervangen van plafondplaten, kleine reparaties e.d. Daarom is het belangrijk dat je affiniteit heb met techniek en je ook een beetje handig bent! Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de toeleveranciers (en de begeleiding hiervan) m.b.t. gebouwbeheer en onderhoud.

Echter ligt in deze functie de nadruk op het ‘regelen en faciliteren’ van evenementen en bijeenkomsten. Wat houd dit in? Hierbij kun je denken aan: het inrichten en klaarzetten van vergaderzalen (en uiteraard het aansluiten van de audiovisuele apparatuur); tijdens deze bijeenkomsten ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant (verzoeken, calamiteiten, ad hoc zaken) en werkt je nauw samen met je collega’s’ van catering en receptie. Je verricht dus diverse ad hoc werkzaamheden en bent uitstekend in staat in te spelen op verschillende situaties en weet altijd de juiste prioriteit te stellen: kortom je bent een echte regelneef! Maar bovenal ben je een ware gastheer!

 

   

Vereisten

Voor deze leuke/regelfunctie zijn we op zoek naar een kandidaat met volgende vaardigheden: 

 • MBO werk- en denkniveau; 
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pre; echter aantoonbare werkervaring in een dienstverlenende functie en passie /affiniteit met facilitaire branche/vak zijn nog belangrijker; 
 • BHV diploma – zo niet dan ben je bereid deze te halen; 
 • PC vaardig; je bent uitstekend bekend met MS Office pakket (Outlook, Word en Excel); 
 • Kennis van FMIS is zeker een pre; 
 • Je bent technisch onderlegd, maar hiernaast ook een gastheer in hart en nieren!

Daarnaast ben je:

 • Opgeruimd, gestructureerd en hebt oog voor detail;  
 • Je werkt zelfstandig en accuraat;  
 • Flexibel: soms wordt er wat meer van je verwacht dan gevraagd, je kunt hier goed mee omgaan en bent creatief met oplossingen;  
 • Betrokken: je denkt vooruit (proactief) en bent oplossingsgericht;  
 • Alert: je signaleert de behoeftes van de opdrachtgever en speelt hierop in;  
 • Besluitvaardig en communicatief sterk, representatief en onderscheidend.

We zijn op zoek naar kandidaten die tussen 20 en 40 uur per week willen werken. Minimale inzet is 20 uur, echter wordt van je verwacht dat je flexibel inzetbaar bent en incidenteel ook 40 uur kan werken. Het is van groot belang dat je minimaal 4 dagen per week beschikbaar bent (werkdagen). Het rooster is +- 2 weken van tevoren bekend, en is dus variabel. En tot slot: je bent per medio december 2016 beschikbaar, voor een langere periode.

 

 

Trefwoorden


gastheer  facilitaire dienstverlening  facilitair  
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: In overleg, 11€ indicatie
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 4 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Zie vacaturetekst
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een organisatie die facilitaire diensten levert aan diverse opdrachtgevers. Deze diensten bestaan uit o.a.: projectmanagement, interim management, receptie- en telefoniediensten en operationele diensten zoals handyman en postkamerwerkzaamheden. Via ons bedrijf zijn ongeveer 170 medewerkers werkzaam op verschillende locaties door het hele land.

Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar studenten die vakantiewerk willen doen en naast hun studie wat bij willen verdienen als receptioniste, telefoniste, handyman, etc.


Plaats: Amersfoort - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Aanbevolen bijbanen

Medewerker Spoelkeuken
Utrecht
Toffe bijbaan bij CoolblueBezorgt
Utrecht !
Post bezorgen
Utrecht of omgeving
Docent financiele vakken gezocht
Rotterdam