Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 645 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Webdeveloper in Utrecht

20 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » ICT
» Elektrotechnisch / Electronica
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » € 11
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Een uitdagende bijbaan

Wij zijn hèt e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 30 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een bijbaan waarin je als Webdeveloper aan de slag kan? Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? Of werk je liever met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan zijn wij wat voor jou! Een bijbaan bij ons betekent een boeiende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Je zal worden ingewerkt op het Magento platform. Als Webdeveloper ga je meewerken op support om de nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento webshop. Ook ga je meewerken aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen.    

Als Front-end developer ga jij je bezig houden met het maken en stylen van templates op basis van aangeleverde designs. En als backend developer houd jij je bezig met het (door)ontwikkelen van maatwerk modules voor de klant. Hierbij kan je denken aan een koppeling met een ERP systeem of payment service provider.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende bijbaan en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als Webdeveloper gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een innovatiedag en een 2.0 borrel waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Dit jaar zijn we onder andere al gaan poolen, bowlen, barbecueën en varen. Ook zijn we dit jaar een weekend naar Berlijn geweest om een conferentie van Magento bij te wonen.

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 100 procent pensioenopbouw, laptop van de zaak en persoonlijke coachingssessies. De coachingssessies geven jou een scherpere focus op de doelen die je nastreeft en welke belemmeringen er zijn om die doelen te bereiken. De loopbaancoach zorgt er voor dat je in staat bent om op eigen kracht je doelen te bereiken. Nog een belangrijk voordeel van coaching is het vergroten van het werkplezier.   

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in een bijbaan en wil jij deel uitmaken van ons team, aarzel dan niet en reageer snel!

 

   

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een bijbaan

  • Als Front-end developer beschikt je over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery

  • Als Front-end developer is ervaring met SCSS en PHP een pré

  • Als Backend developer beschik je over kennis van  OOP PHP en MySQL

  • Als Backend developer snap je het principe van een MVC framework

  • Ervaring met Magento is een pré

  • Je bent initiatiefrijk, leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden

  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid voorop gesteld


Mis je één van de hierboven genoemde criteria dan is dat geen ramp en komen we toch graag in contact met jou om eventuele andere mogelijkheden te bespreken.  

 

Trefwoorden

php programmeur  php  mysql  html  html5  scss  jquery  webdeveloper  webdevelopment  webshop  software  software developer  programmeur  - php framework - html - css3 - javascri  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » 1 dag
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 30 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Dit bedrijf heeft ook stagevacatures

Afstudeerstage: Front-end Developer in Utrecht 13-04-2017
Afstudeerstage: Back-end Developer in Utrecht 13-04-2017

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.