Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 645 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Ben jij onze Hospitalitist? Horecatalent gezocht in regio Utrecht!

28 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » regio Utrecht!
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » 8,- tot 12,50 per uur
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Wij zijn een jonge organisatie die op zoek is naar jonge en ambitieuze studenten die een bijbaan zoeken voor minimaal 10 uur in de week. Omdat wij ontwikkeling van jouw talent centraal stellen, zijn wij een interessante toevoeging op jouw CV. Wij zetten gastvrijheid centraal en ontwikkelen je van gastheer of –vrouw tot partymanager. Ook bieden wij diverse sales functies aan. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen bij gerenommeerde bedrijven in Nederland! Daarnaast bieden wij een goed salaris en flexibele arbeidsuren. Ben jij zo ver om je eigen netwerk uit te bouwen en te werken aan je toekomst?

Waar ga je werken?

Wanneer je bij ons komt werken verbreed je jouw horizon in de gastvrijheidsbranche. Je gaat werken bij verschillende locaties, voornamelijk bij restaurants, hotels, festivals, evenementen en congressen in het hogere segment van de gastvrijheid!

Ontwikkeling en persoonlijke begeleiding

Ontwikkeling staat centraal en samen met jou stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Naast de flexibele bijbaan die wij bieden kom je bij ons in een ontwikkelingstraject waar wij jouw verschillende trainingen kunnen aanbieden. Onze trainingen zijn gericht op communicatie, samenwerken, feedback, gedrag en praktijkervaring. In de praktijk heb je bij ons de mogelijkheid om door te groeien tot partymanager.

   

Vereisten

Ben jij ook nog eens op zoek naar een flexibele baan? Wil jij je netwerk uitbreiden in de gastvrijheidsbranche? Kom dan bij ons in Utrecht!

Stel jij ook je ontwikkeling voorop en ben je op zoek naar een bijbaan die je goed kan combineren met je studie? Solliciteer dan nu door de 'Solliciteer direct' button!

 

 

Trefwoorden

horecamedewerker  ambitie  groeien  talent  horeca bijbaan  festival  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Maximale leeftijd 30 jaar
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jonge organisatie die op zoek is naar jonge en ambitieuze studenten die een bijbaan zoeken voor minimaal 10 uur in de week. Omdat wij ontwikkeling van jouw talent centraal stellen, zijn wij een interessante toevoeging op jouw CV. Wij zetten gastvrijheid centraal en ontwikkelen je van gastheer of ?vrouw tot partymanager. Ook bieden wij diverse sales functies aan. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen bij gerenommeerde bedrijven in Nederland! Daarnaast bieden wij een goed salaris en flexibele arbeidsuren. Ben jij zo ver om je eigen netwerk uit te bouwen en te werken aan je toekomst? Ben jij ook nog eens op zoek naar een flexibele baan? Wil jij je netwerk uitbreiden in de gastvrijheidsbranche? Kom dan bij ons in Utrecht!


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.