Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 638 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Studiebegeleider eco/m&o/na/sk/wiskundeAB(CD) in Leeuwarden


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Leeuwarden
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 03 januari 2017
Soort werk: » Onderwijs en wetenschap
   
Instituut Socrates

Omschrijving bijbaan

Omdat bij ons een studiebegeleider binnenkort stage gaat lopen in een ander bedrijf gerelateerd aan de studie, zoeken we een goede versterking voor ons team Leeuwarden. We kunnen je een baan aanbieden voor 4x6 uur=24 uur per week. Stel dat je op en neer kunt reizen vanuit Groningen, dan ontvang je per dag een extra bonus (bruto) van 5,00 euro ter compensatie van de reistijd met de trein bijvoorbeeld. Verder werken we ook met bonussen voor bijlessen die je geeft (3,00 euro bruto extra) en oefentoetsen die je maakt voor onze leerlingen (2,00 euro bruto extra). Meld je snel als je interesse en tijd hebt en je anderen zeer goed kunt begeleiden met al hun vragen bij veel vakken:

Als studiebegeleider/huiswerkbegeleider/examencoach bij Instituut Socrates ben je verantwoordelijk voor een goede begeleiding van meerdere leerlingen op de middag. Je geeft bijlessen in verschillende vakken en vooral in scheikunde, natuurkunde, wiskunde A en B, economie en/of M&O en je zorgt ervoor dat de studieomgeving tijdens je werkuren netjes en verzorgd blijft. Tevens sta je ook open voor ander werk zoals administratieve werkzaamheden, die de begeleidingswerkzaamheden ondersteunen. Ook begeleiden we leerlingen met een indicatie (PGB). Ook voor hen hebben we goede expertiese nodig.

We zijn op zoek naar een teamplayer, die zich ook terughoudend tegenover anderen kan opstellen, goed kan luisteren en zelfstandig kan werken volgens onze interne afspraken. Je kunt alle zaken vertrouwelijk behandelen en je bent een doorzetter. Je werkt graag met leerlingen en/of studenten samen en hebt voldoende energie en tijd (naast je studie), om vragen van anderen te kunnen beantwoorden en je in te zetten voor iedereen, die bij ons aanwezig is en zijn doel nastreeft. Met enthousiasme leg je leerstof aan leerlingen/studenten uit.

Als je in meerdere vakken t/m atheneum-/gymnasiumniveau bijlessen kunt geven en je er in geïnteresseerd bent, om anderen te helpen verder te komen en het team met daadkracht wilt versterken, dan kun jij je sollicitatie opsturen.

We bieden een bruto-uurloon incl. 8% vakantiegeld en 7,7% vakantiedagen van 7,76 euro t/m 21jarigen, 8,96 euro voor 22jarigen en 10,50 euro voor iedereen die 23 jaar of ouder is. We werken ook met bonussen voor bijlessen en oefentoetsen. Reiskostenvergoeding als je niet in bezit bent van een studenten OV-kaart. Het 1e contract duurt 7 maanden en kent een proeftijd van 1 maand. Verlenging van dit contract is mogelijk bij goed functioneren en hoge inzet binnen ons bedrijf. Het 2e contract duurt 8 maanden en het mogelijke derde contract duurt 8 maanden.

Je sollicitatie richt je aan mevrouw M. Warszus-Duin, directeur Instituut Socrates. Het mailadres is: info@instituutsocrates.nl. Graag ontvangen we naast je motivatiebrief ook kopieën van je CV, je vwo- of gym-diploma met cijferlijst en diploma's en/of cijferlijsten van je studie.

   

Vereisten

- VWO-diploma met gemiddeld eindcijfer “8” of hoger, of minimaal drie vakken met een “8” of hoger
- goed kunnen omgaan met leerproblemen en andere vragen zoals bijv. autisme, add, adhd, dyslexie, faalangst enz.
- tijdens de schoolvakanties Noord enkele dagen kunnen werken in de meivakantie (behalve in de herfst-, kerst-, voorjaars- en zomervakantie)
- in de sollicitatie graag alle mogelijke bijlesvakken vermelden vanaf klas 1 vmbo t/m ath.-/gymnasiumniveau klas 6
- mogelijke werktijden doorgeven
- motivatie formuleren
- eerdere werkervaringen, die niet beslist moeten overeenkomen met deze functie
- op welke vestigingen je kunt en wilt werken: Leeuwarden, Assen, Groningen en/of Haren
 

Trefwoorden


huiswerkbegeleiding  studiebegeleiding  pgb  bijlesdocent  eindexamentraining  studiehulp  
Minimaal opleidingsniveau: » WO
Studierichting(en): » Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
» Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Gezondheidszorg | Sport & Beweging
» Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
» Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
» Wiskunde | Econometrie
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: zie advertentie
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : dinsdag t/m vrijdag
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons bedrijf is een ondernemen dat sinds 2004 huiswerkbegeleiding & Remedial Teaching aan leerlingen en studenten aanbiedt.

We begeleiden en coachen leerlingen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, studenten, volwassenen en bedrijven.

In een rustige, professionele en persoonlijke sfeer bieden we leerlingen en studenten de gehele dag huiswerkbegeleiding en remedial teaching volgens hun individuele vraag aan. Elke dag ligt er de nadruk op het plannen van huiswerk en het voorbereiden van SO's, toetsen, SEs en hun vrije tijd.

We hebben vestigingen in Groningen, Haren, Assen, Leeuwarden en Purmerend.

Bedrijfsnaam: Instituut Socrates
Plaats: A'dam,Assen,Groningen/Haren, Leeuwarden, Purm - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Bijbanen in de omgeving van Leeuwarden

Topjob! Promotiemedewerker tot 13,- per uur
Leeuwarden
De ideale baan voor studenten: Promotor
heel Nederland
Word kaartverkoper en verdien tot 20,- per uur
Apeldoorn, Hengelo, Leeuwarden, Meppel, Zwolle
Countermedewerker
Leeuwarden / Zwolle
Vertegenwoordiger
Leeuwarden