Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 638 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Sportdocent in Den Haag


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den Haag
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 03 januari 2017
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een baan, met goede arbeidsvoorwaarden en leuke collega's?

Hoe ziet je dag eruit?
Samen met een team van afgestudeerde sportdocenten verzorg je dagelijks sport en spelactiviteiten op een basisschool in Den Haag of Rotterdam. In verschillende shifts komen groepen kinderen naar buiten biedt jij hen sport- en spelvormen aan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering en het resultaat van de activiteiten. De HBO sportdocent maakt elke week een planning en presenteert deze weekplanning aan de sportdocenten, docenten van de school en/of vrijwilligers.

Na de sport- en spelactiviteiten ga je naar een BSO in Rijswijk. Hier haal je kinderen op van school, eet je met de kinderen en verzorg je de sportlessen. Daarnaast ontwikkel en schrijf je (sport)programma’s, ben je het aanspreekpunt voor ouders, woon je vergaderingen bij en observeer je de kinderen.

Het is ook mogelijk om na de tussenschoolse sport naschoolse cursussen op scholen te verzorgen. De naschoolse cursussen worden altijd in blokken van 8 á 10 weken gegeven op basisscholen. De leerlingen zich inschrijven voor een cursus die na schooltijd 1 uur gegeven wordt. Nu zijn wij voor een aantal naschoolse cursussen op zoek naar sportdocenten voor de periode van januari t/m maart. In februari verwachten wij weer nieuwe vacatures te krijgen voor naschoolse cursussen in de periode van april t/m juni. Denk hierbij aan de naschoolse cursussen Super Body, Kids Survival, Circus Acts etc. 

   

Vereisten

Functie-eisen / competenties
•    Je bent een sportstudent (minimaal vierde jaars niveau 4) of een afgestudeerde sportdocent (Sport en Bewegen niveau 3/4, ALO, HALO)
•    Je bent ambitieus en wil in jezelf investeren
•    Je hebt ervaring in het geven van sportlessen aan de doelgroep
•    Je hebt zelf een aansprakelijkheidsverzekering (KVLO/NLcoach)
•    Je bent betrokken, gedreven, betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht.
•    Je weet van aanpakken en staat stevig in je schoenen
•    Je woont in, of in de directe omgeving van, Den Haag en/of Rotterdam
•    Je bent flexibel en ook bereid om onverwachts in te vallen of bij te springen.

Wij bieden
Wij bieden een plezierige werkomgeving, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht. Wij willen graag meewerken aan de persoonlijke groei en verdere ontplooiing van onze medewerkers. Dit doen wij doormiddel van intervisiebijeenkomsten, coaching en begeleiding in de praktijk en ondersteuningsdocumenten. Wij bieden een marktconform salaris.
 

Trefwoorden


sport  sportdocent  sportinstructeur  gymdocent  bso  tussenschoolse sport  
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: in overleg
Minimum leeftijd: 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een kandidatenbank met sportvacatures voor studenten en afgestudeerden van HBO en MBO opleidingen Sport en Bewegen. Dagelijks ondersteunen wij vele organisaties van onderwijsinstellingen, bedrijven en (sport)verenigingen tot overheden met de invulling van hun sportvacatures en de bijhorende sollicitatiegesprekken met de kandidaten.

Plaats: Den Haag - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: