Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 638 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan B2B Project - Callagents Gezocht (Spoed!) - in Den Haag


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den Haag
Branche: Callcenter
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 04 januari 2017
Soort werk: » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Promotiewerk
» Callcenter / Customer service
» Commercieel / Verkoop
   
Binnen Verkoop Ondersteuning

Omschrijving bijbaan

Wil jij een hoog salaris, flexibele uren draaien in het centrum van Den Haag? Voor verschillende nieuwe projecten zijn wij op zoek naar commerciële en gedreven sales toppers die ons gezellige team komen versterken. Wil jij ervaring opdoen in accountmanagement en lijkt jou het leuk om te werken voor grote bedrijven? Reageer dan op deze vacature!

Binnen Verkoop Ondersteuning is een jong commercieel bedrijf gevestigd aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Onze service bestaat uit het ondersteunen van de accountmanagers van onze klanten, door middel van het telefonisch onderhouden van hun potentiele klanten. Verder hebben we ook eigen vernieuwende, uitdagende projecten waar goede verdiensten op mogelijk zijn. Wij bieden jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in B2B sales op verschillende niveaus!

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers met een commerciële instelling en professionele werkhouding. Wij streven er naar om onze klanten de beste representatie van hun bedrijf te bieden tijdens het eerste contact met hun potentiele klanten. Een vlotte babbel maar ook de juiste manier van benaderen is hierbij van belang. Met ons gezellige team houden wij eens per week een bedrijfsborrel op kantoor en ondernemen wij regelmatig bedrijfsuitjes, en zijn dus op zoek naar positieve en sociale medewerkers.

   

Vereisten

Functie eisen
- Je bent prestatie gericht
- Je hebt een commerciële instelling
- Je bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen
- Je bent positief en sociaal
- Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
- Callcenter ervaring is een pré maar geen must!

Wat bieden wij
- Leuke projecten waarvan je iets kan leren
- Goede toevoeging op je CV
- Hoog salaris
- Een gezellig team
- Iedere week een bedrijfsborrel

 

Trefwoorden


accountmanager  accountmanager binnendienst  accountmanager verkoper  telefonisch accountmanager  telefonisch verkoper  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Freelance werk
Bruto uurloon: € 14
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Binnen Verkoop Ondersteuning is een jong commercieel bedrijf gevestigd aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Onze service bestaat uit het ondersteunen van de accountmanagers van onze klanten, door middel van het telefonisch onderhouden van hun potentiele klanten. Verder hebben we ook eigen vernieuwende, uitdagende projecten waar goede verdiensten op mogelijk zijn. Creativiteit en eigen input vinden wij belangrijk, omdat wij geloven dat op deze manier het beste uit onze medewerkers word gehaald. Wij bieden jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in B2B sales op verschillende niveaus!

Bedrijfsnaam: Binnen Verkoop Ondersteuning
Plaats: Den haag - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: