Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 738 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Leswaarnemer in Zuid-Holland

5 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Zuid-Holland
Soort werk: » Onderwijs en wetenschap
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » 10 euro per uur
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school.

Na de kerstvakantie, vanaf 11 of 30 januari 2017 ga je wekelijks aan het werk. Je komt terecht op een gezellige locatie waar diverse leerroutes worden aangeboden. Het zittende team is betrokken en blij met jouw komst!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je surveilleert tijdens toetsen. Je zorgt er voor dat de leerlingen in rust de toets kunnen maken. Uiteraard is het jouw taak om te voorkomen dat de leerlingen afkijken of onrust veroorzaken tijdens het toetsingsmoment. Daarnaast word je op deze dagen ingezet om lessen waar te nemen. Op het moment dat er een docent afwezig is, spring jij in. Zo kan het voorkomen dat je op één dag les geeft aan een brugklas en een examenklas. De school regelt een vervangende opdracht voor de klassen. Als leswaarnemer zorg je dat de leerlingen aan het werk gaan tijdens dit lesuur.

Waarom is dit een leuke baan? 

Allereerst krijg je de mogelijkheid om enorm veel ervaring op te doen binnen het onderwijs. Je krijgt dagelijks te maken met verschillende leerlingen. Zo leer je om te gaan met verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. Het helpt je om helder te krijgen welke doelgroep bij jou past. Daarnaast krijg je mee hoe een school werkt als organisatie. Je communiceert met de roostermakers, de vakdocenten en de teamleider. En niet te vergeten: je gaat werken met jongeren waardoor elke werkdag anders is!

Wat bieden wij jou? 

Als je start als leswaarnemer ben je verzekerd van een baan tot het einde van het schooljaar. Wanneer de samenwerking bevalt, kan je ook volgend schooljaar ingezet worden. Je wordt goed begeleid door de school. Van tijd tot tijd organiseert Adhocdocent trainingen waar je gratis aan kunt deelnemen. Tot slot bieden wij het uursalaris van 10,00 euro per uur.

Wat zijn de werktijden?  

Schoollocatie A – vanaf 11 januari 2017 Maandag  van 10.00 – 14.10 uur Woensdag van 12.00 – 14.10 uur Donderdag van 10.00 – 14.10 uur

Schoollocatie B – vanaf 30 januari 2017 Elke werkdag van 10.00 – 14.10 uur
   

Vereisten

  • Je bent student, leraar in opleiding of overweegt een overstap richting de onderwijssector
  • Je bent wekelijks beschikbaar
  • Je hebt ervaring met jongeren en weet hoe je groepen kunt aansturen
  • Je staat sterk in je schoenen en bent ad rem
  • Positief corrigeren én enthousiast motiveren gaan je gemakkelijk af
  • Je bent loyaal, betrokken en leergierig
 

Trefwoorden

leswaarnemer  onderwijsassistent  student  onderwijs  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Minimum leeftijd: » 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij verwelkomen talenten met een passie voor onderwijs. Talenten bestaan uit bevoegde docenten, studenten, promovendi, young professionals, zij-instromers en gepensioneerden die het leuk vinden om het het onderwijs aan de slag willen gaan. Ervaring in het onderwijs is een pré, maar zeker geen vereiste. Natuurlijk zorgen wij voor uitstekende trainingen en begeleiding zodat je niet onvoorbereid voor de klas staat. De scholen waar wij mee samenwerken zijn scholen met een christelijke of reformatische identiteit.Dit bedrijf heeft ook stagevacatures

Stage HRM in Utrecht 17-05-2017
Stage Marketing/Communicatie in Rotterdam 17-05-2017
Stage HRM in Rotterdam 17-05-2017

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.