Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 646 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Medewerker Nachtportier in Amsterdam


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Branche: Horeca | Catering
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 09 januari 2017
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
» Beveiliging
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
   

Omschrijving bijbaan

Nachtportier

Leef jij s nachts op? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gastvrije uitstraling? Steek jij graag je handen uit de mouwen? Combineer deze kwaliteiten dan met de functie Nachtportier bij ons Hotel! Onze nachtportiers zijn s nachts aanwezig in het hotel en voeren diverse taken uit. Een baan met veel uitdaging! Dus ben jij op zoek naar een parttime baan? Ben jij iemand die graag 's nachts werkt en heb je het in je om de verantwoordelijk te dragen voor een hotel gedurende de nacht? Dan is dit je kans!

In het kort

- Het verwelkomen van gasten die nog 's nachts aankomen in het hotel- Het schoonmaken van het restaurant, receptie, toiletten en de keuken. Dit behoort ook tot jouw takenpakket- Het indekken van de tafels en het klaarzetten van een heerlijk ontbijt voor onze gasten- Een aantal administratieve taken- Een goed en veilig verblijf van onze gasten- Een grote verantwoordelijkheid in de nachtelijke uren van het hotel

Wat bieden wij jou?

- Een afwisselende baan in een jonge, informele en sterk groeiende organisatie- Een parttime baan doordeweeks en/of in het weekend- Diensten van 23:30 06:30 uur. Deze uren zijn in overleg vast te stellen- Een aantrekkelijke salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden- Een uitdagende functie met diverse taken en verantwoordelijkheden binnen het hotelwezen

   

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een persoon die zijn/haar baan zeer serieus neemt als nachtportier. Het hotel 'runnen' 's nachts is een grote verantwoordelijkheid. Je bent gastvrij en blijft graag bezig. Je pakt diverse taken en klusjes graag met beide handen aan.

Must-haves

- Gastvrij en sociaal- Een hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel- Je vindt het niet erg om 's nachts te werken en bent minimaal 1 nacht per week beschikbaar

Als Nachtportier zorg jij tijdens de nacht voor het schoonmaken van de openbare ruimten en het klaarzetten van het ontbijt.

Jouw werkomgeving

Gedurende de nacht zorg jij voor de veiligheid van onze gasten en een heerlijk ontbijt in de ochtend. Jij werkt helemaal zelfstandig en kunt in geval van calamiteiten een manager bereiken.

Solliciteren?

Ben jij de nachtportier die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer direct button! Geef bij je sollicitatie aan op welke dagen je beschikbaar bent, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

 

Trefwoorden


nachtportier  parttime baan  beveiliging  nachtreceptie  schoonmaken  
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
Bruto uurloon: -
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: