Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 633 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Horeca Alleskunner keuken bediening Multitalenten in Amsterdam


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Branche: Horeca | Catering
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 13 januari 2017
Soort werk: » Transport / Chauffeur / Koerier
» Schoonmaak / Facilitair
» Horeca / Catering / Hostess
» Productie
» Logistiek / Distributie / Magazijn
   
BQ

Omschrijving bijbaan

BQ zoekt met spoed (per direct) enthousiaste representatieve hardwerkende horecamedewerkers die graag de handen uit de mouwen willen steken. Alleskunners en flexibele multi-talenten! Het maakt jou niet zoveel uit wat je doet, als je maar lekker bezig bent en geld verdient!! Fulltime-/parttime-/bijbaan naast de studie.... alles is mogelijk!

Het is niet noodzakelijk dat je al specifieke werkervaring hebt. Het gaat bij BQ om jou persoonlijkheid en jouw werk-instelling: wil jij echt graag werken, ben jij een positieve en energieke persoonlijkheid, ben jij serieus en betrouwbaar, kan jij je flexibel en professioneel opstellen, kan je hard werken, kan je zelf werk zien en aanpakken, ben je sociaal en vriendelijk, kan je goed onder leiding van andere werken? Als jij jezelf denkt te herkennen in deze eigenschappen dan horen wij heel graag met spoed van je!!

BQ beschikt binnen regio Amsterdam over een ruime diversiteit aan zeer grote horeca-opdrachtgevers. Van diverse congres- en evenementenlocaties (o.a. Beurs van Berlage / Arena VIP skyboxen / Muziek gebouw t' IJ / Amsterdam Toren / etc.), diverse kleine en grote partycateraars (o.a. Noord Holland Catering / Maison vd Boer), diverse partyschepen (o.a. Naupar), zomerfestivals en concerten tot aan de grootste internationle beurzen, congressen, feesten, partijen en evenementen in de RAI te A'dam.

Deze grote Horeca-ondernemingen hebben naast veel bedieningsmedwerkers ook grote keukens met daarin koks en keukenassistenten. Dit zijn pittige maar leuke werkplekken met niet al te ingewikkeld werk voor de keukenassistent. Het is altijd wel aanpakken!! Als keukenassistent ben je met name bezig om de koks in de keuken te ondersteunen bij de voorbereidingen. Dit kan uiteenlopen van het schoonmaken van bijvoorbeeld de groente tot aan het klaarzetten van de buffetten etc. Je speelt een belangrijke ondersteundende rol in de keuken, maar je hoeft zelf dus niet te beschikken over enig kooktalent! Je bent een echte keukenhulp! Spoelkeukenwerk valt hier niet onder, dus geen afwaswerk.

Voor de broodnodige variatie kan je naast het keukenwerk ook nog kiezen voor werkzaamheden in het grote magazijn van de RAI. Ook daar hoef je niet te beschikken over specifieke werkervaring. Je bent een magazijnmedewerker en werkt in opdracht van je leidinggevende. Wederom een pittige klus, vooral ook lichamelijk, maar wel echt een TOPJOB! Met de mannen (sorry dames) onder elkaar in teamverband werkzaam binnen de gehele RAI. Deze job is een echte aanrader voor sterke aanpakkers met energie!

Tot slot werkt BQ ook intensief samen met thuisbezorgd.nl. Wil jij naast het bedienings-, magazijn- en keukenwerk ook nog diensten draaien als e-bike-diner-bezorger binnen Amsterdam, dan horen wij heel graag van je.

Natuurlijk hoef je niet perse het bedieningswerk, keukenwerk, magazijnwerk en bezorgerswerk allemaal met elkaar te combineren. je mag je eigen voorkeuren aangeven, je kunt ook 1 functie uitoefenen, wat jij wil...maar ben jij een alleskunner en een allesdoener...dan worden wij daar natuurlijk heel blij van! Kortom, een ruim en divers werkaanbod in alle geuren, kleuren en smaken. Maak er je eigen perfecte MIX van!

BQ biedt de perfecte flexibele job! Diensten worden in overleg ingeroosterd, dus het is ook heel goed te combineren naast de studie of opleiding. We hebben het altijd erg druk, dus hoe meer je kan werken, hoe beter! Ook fulltimers en parttimer.... laat van je horen!

BQ is een drukke, gezellige persoonlijke betrouwbare kwaliteitsclub, met leuke enthousiaste collega's. Heb jij de juiste HORECA instelling.... meld je dan bij ons aan! Doe dit middels zoekbijbaan of ga naar onze website www.bq-uitzendbureau.nl en meld je aan middels ons eenvoudige inschrijfformulier ( dit kan ook vanaf je mobil of IPad).

We horen graag van je!

Groetjes van het BQ team

BQ Uitzendbureau
   

Vereisten

Functie-eisen:

 • minimaal 17
 • sociaal / teamplayer / flexibel
 • affiniteit met Horeca
 • vrolijke positieve persoonlijkheid
 • Betrouwbaar / houdt zich aan afspraken
 • gastvriendelijk / beleefd
 • representatief / ( geen zichtbare tattoos of piercings)
 • minimaal klein woordje Engels sprekend
 • communicatief sterk / niet te verlegen
 • goed probleemoplossend vermogen / eigen initiatief
 • harde werker / initiatief nemend / toont inzet en energie
 • woonachtig in regio / omgeving Amsterdam
 • goed onder leiding kunnen functioneren / flexibel
 

Trefwoorden


horeca  horecamedewerker  horeca bijbaan  magazijnmedewerker  magazijn  bezorger  koerier  maaltijdbezorger  bediening  keuken  keukenmedewerker  keukenhulp  keukenpersoneel  bediening keuken medewerker  horeca kelner bediening ober  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: Goed salaris per uur!
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsnaam: BQ
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Bijbanen in de omgeving van Amsterdam

Brand Ambassador
Amsterdam
HBO/WO Zorgtalent bij Aethon
Nederland
Ajax / Nederlands Elftal - Bar / Catering -
Amsterdam ArenA
Repetitoren en auteurs Geneeskunde
Amsterdam
Hotel Medewerker Huishouding
Amsterdam ( Duivendrecht)