Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Evenementenbeveiliger in heel nederland

20 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » heel nederland
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Beveiliging
Branche: » Beveiliging
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: » 10,88
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Evenementenbeveiliger (ESO)

Lijkt het jou leuk en uitdagend om tot evenementenbeveiliger te worden opgeleid en om op evenementen en festivals te kunnen werken? Ben je flexibel, sta je fysiek en mentaal sterk in je schoenen en hou je ervan om met een enthousiast team lange dagen te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de veiligheid op festivals en feesten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Opgeleid worden tot evenementenbeveiliger. Wat houdt dat in?

Je gaat eerst een kort cursustraject in wat prima te combineren is met je studie. Digitaal oefenen, zelfstudie en persoonlijke begeleiding staan daarin centraal.

Tijdens de cursus (ESO), leer je o.a. meer over ‘Crowd Management’ en ’Crowd Control’. De kosten van deze cursus worden geheel betaald door ons. De cursus kun je binnen 1 maand doorlopen (SBL +/- 25 uur) en daarna volgt er een landelijk examen. Na het behalen van je examen kan je aan de slag!

Periode beschikbaar om te werken: in ieder geval de zomer van 2017 Na de theorie volgt het praktijkgedeelte, je gaat als trainee aan de slag. Het enige wat wij verwachten van je, is dat je binnen een jaar tijd minimaal 150 uur werkt.

Tijdens het praktijkgedeelte werk je o.a. front- en backstage, ga je fouilleren en visiteren, werk je op vaste posities en te midden van het publiek. We hebben een evenementen kalender tot onze beschikking van minimaal 10 (meerdaagse) events dus er zijn genoeg mogelijkheden om 150 uur te werken (hoe vaker hoe beter uiteraard!).

Wat is belangrijk om te weten

Voordat je gaat werken als beveiliger wordt er door de politie een screening uitgevoerd. Ben je in aanraking geweest met de politie/justitie? Dan bestaat de kans dat je geen toestemming krijgt om te mogen werken.

   

Vereisten

Minimaal MBO niveau 2

Onbesproken gedrag. (screening bij justitie is deel van de selectieprocedure)

Rijbewijs

Minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar

 

Trefwoorden

beveiliging  evenementenbeveiliger  evenementen  beveiliger  sportief  nachtdiensten  nachtwerk  diverse locaties  festivals  werken op festivals  festival  hore  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wie zijn wij?

Profi-Sec is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat actief is in object-, evenementen- en horecabeveiliging als wel service-gerichte diensten. Qua evenementen kan je denken aan de grote festivals zoals Awakenings, Latin Village, Loveland, maar wij verzorgen ook de beveiliging tijdens de thuiswedstrijden van FC Utrecht en PSV. Er is dus volop werk, het gehele jaar door!

Bedrijfsnaam: Profi Sec security Group
Plaats: 's-Hertogenbosch - Waar ligt dit?

Profi Sec security Group

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan

Bijbanen in de omgeving van Heel nederland

Logistiek medewerker bij een bierbrouwerij
Lieshout
Bezorger
rotterdam
Camping- en horeca medewerkers, 5 sterren camping
Belgische Ardennen
Huishouding
leiden
Huishouding
leiden