Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 617 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Service koerier Scooter/ E-bike in Rotterdam

26 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Transport / Chauffeur / Koerier
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: » 0,00
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Servicekoerier scooter

Functie omschrijving

Als Servicekoerier bezorg jij onze vers bereide hamburgers en kraakverse salades bij de klanten thuis, jij rekent af met klanten, en rekent aan het einde van de dienst af met de Shift-Supervisor. Als Servicekoerier ben jij het visitekaartje en rijdende reclame. Tevens werk jij ook mee bij alle andere voorkomende werkzaamheden.

Functie eisen

In bezit van rijbewijs AM, jij hebt een net verzorgd uiterlijk, een vriendelijke persoonlijkheid, een zeer net rijgedrag, een goede geografische kennis van het verzorgingsgebied, spreekt algemeen beschaafd Nederlands, in bezit van eigen Smartphone met internet abonnement en navigatie software, en jij bent bereid om je volledig in te zetten in een jong team? Solliciteer dan nu per email. De fooien van de door jouw beleverde klanten mag jij zelf houden.

Servicekoerier E-Bike

Functie omschrijving

Als Servicekoerier E-Bike bezorg jij onze vers bereide hamburgers en kraakverse salades bij de klanten thuis op een sportieve E-Bike die 27 km p/uur rijdt en vooral leuk is. Jij rekent af met klanten, en rekent aan het einde van de dienst af met de Shift-Supervisor. Als Servicekoerier E-Bike ben jij het visitekaartje en rijdende reclame. Tevens werk jij ook mee bij alle andere voorkomende werkzaamheden.


Functie eisen

Sportief en een goede conditie, jij hebt een net verzorgd uiterlijk, een vriendelijke persoonlijkheid, een goede geografische kennis van het verzorgingsgebied, spreekt algemeen beschaafd Nederlands, in bezit van Smartphone met internet en navigatie, en jij bent bereid om je volledig in te zetten in een jong team? Solliciteer dan nu per email. De fooien van de door jou beleverde klanten mag je zelf houden, waardoor jij als Servicekoerier E-Bike al snel 2 euro per uur meer kan verdienen dan het minimumloon.

   

Vereisten

  • Solliciteren op een zonder rijbewijs wordt niet op prijs gesteld (met uitzondering van de E-Bike functie)
  • Woonachtig binnen een straal van 10km vanaf de werklocatie
  • Minimaal 14 jaar voor de E-Bike functie
  • Minimaal 16 jaar voor de servicekoerier scooter.
 

Trefwoorden

bezorger  koerier  transport  scooter  e-bike  bijbaan  rotterdam  

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 14 jaar
Minimum aantal dagen per week: » In overleg
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
MY BURGER FRESHLY GRILLED
Wij zijn een moderne food-delivery van sappig en vers bereide hamburgers en kraakverse salades. Een uitgekiend assortiment en premiumservice zijn de uithangborden van onze systeem gastronomische onderneming. In tegenstelling tot gangbare food-delivery services, worden de beste hamburgers, vanaf nu bij klanten thuisbezorgd. Echte klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Bij premium service behoort ook een snelle, betrouwbare en warme bestelling tot aan de voordeur. Wij hebben een nieuw tijdperk in de food-delivery branche ingeluid. Met producten, die tot voor kort door geen enkele professionele onderneming in de food-delivery aangeboden werd. Met een duidelijke focus op de beste kwaliteit en een uitmuntende service. Beslis nu voor een geslaagde carrière!

Jouw carrière in de fastfood branche
Systeemgastronomie betekent succes verveelvoudigen. Wie voor ons kiest, kiest voor een van de meest veelbelovende concepten voor succes in de food service-industrie. Tot ons succesconcept behoort ook dat jij kunt groeien met ons. Graag bespreken wij dit in een persoonlijk gesprek.

Wij zoeken jou!
Wij willen groeien, zodat het in de toekomst nog meer mensen zullen weten: MY BURGER FRESHLY DELIVERED. Daarom zoeken wij jonge, enthousiaste medewerkers met ideeën en de wens om deel te worden van een succesvol team.


Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan