Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 617 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Shiftleader/ Leiding gevende in Rotterdam

26 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » 0,00
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Shift-Supervisor/ Leiding gevende

Functie omschrijving
Als Shift-Supervisor/leiding gevende heb je de verantwoording en de leiding over de operations. Jij geeft leiding aan het team en jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, bereiding, voorraad, telefoon, afrekeningen met koeriers, kasstromen en kasafsluiting, opening en sluiting, en jij werkt zelf mee. Als Shift-Supervisor zorg je er voor dat alle werkzaamheden, in en om de vestiging, van bestelling tot bereiding tot aflevering vlot en professioneel verlopen.

Functie eisen
Jij kunt goed samenwerken in een jong team, hebt leidinggevende karaktereigenschappen, een zeer scherp oog voor details, kan onder hoge druk het overzicht behouden en blijft ordelijk, spreekt algemeen beschaafd Nederlands, en jij bent bereid om je volledig in te zetten? Solliciteer dan nu per email. Sollicitanten met ervaring in de fastfoodkeuken genieten de voorkeur.

 

   

Vereisten

  • Een rijbewijs (reageren zonder rijbewijs wordt niet op prijs gesteld)
  • Woonachtig binnen een straal van 10km van de werklocatie
  • Minimaal 21 jaar.
 

Trefwoorden

shitleader  leidinggevende  management  manager  horeca  rijbewijs  koerier  bezorger  

Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 21 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 4 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
MY BURGER FRESHLY GRILLED
Wij zijn een moderne food-delivery van sappig en vers bereide hamburgers en kraakverse salades. Een uitgekiend assortiment en premiumservice zijn de uithangborden van onze systeem gastronomische onderneming. In tegenstelling tot gangbare food-delivery services, worden de beste hamburgers, vanaf nu bij klanten thuisbezorgd. Echte klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Bij premium service behoort ook een snelle, betrouwbare en warme bestelling tot aan de voordeur. Wij hebben een nieuw tijdperk in de food-delivery branche ingeluid. Met producten, die tot voor kort door geen enkele professionele onderneming in de food-delivery aangeboden werd. Met een duidelijke focus op de beste kwaliteit en een uitmuntende service. Beslis nu voor een geslaagde carrière!

Jouw carrière in de fastfood branche
Systeemgastronomie betekent succes verveelvoudigen. Wie voor ons kiest, kiest voor een van de meest veelbelovende concepten voor succes in de food service-industrie. Tot ons succesconcept behoort ook dat jij kunt groeien met ons. Graag bespreken wij dit in een persoonlijk gesprek.

Wij zoeken jou!
Wij willen groeien, zodat het in de toekomst nog meer mensen zullen weten: MY BURGER FRESHLY DELIVERED. Daarom zoeken wij jonge, enthousiaste medewerkers met ideeën en de wens om deel te worden van een succesvol team.


Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan