Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Verkoopadviseurs B2C en B2B in Nederland

30 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Nederland
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Promotiewerk
Branche: » Commercieel | Sales
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » 11,50
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Wat je gaat doen: Wij leiden je op tot een verkoop specialist. Voordat je gaat beginnen krijg je eerst een uitgebreide training. Hier doe je kennis op over de producten van onze opdrachtgevers, zodat je de potentiële klanten kan voorzien van het juiste advies. Daarnaast leer je verkooptechnieken toepassen om je maandelijkse bonussen binnen te slepen. Geen dag is hetzelfde; met een enthousiast team bezoek je de klanten thuis. Met als doelstelling de energieproducten aanbieden en nieuwe klanten toevoegen aan het bestand van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers staan bekend om hun goede proposities en voorwaarden.

Wat je ervoor terugkrijgt: * Basissalaris (leeftijdsafhankelijk) * Bonussen van 50 tot 80 euro per sale * Regelmatig kans op incentives. * Je werkt maar 6 uur per dag * Een opleidingstraject * Flexibiliteit in aantal werkdagen : 3 - 5 werkdagen

   

Vereisten

Wat verwachten wij van jou: * Leeftijd 18 jaar en ouder * Goede beheersing van de Nederlandse taal * Minimaal 3 dagen beschikbaar Wat vooral belangrijk is dat je enthousiast wordt van sales en hier echt voor wilt gaan. Je bent leergierig en hebt een vlotte babbel. Dit is een job voor iemand met doorzettingsvermogen.
 

Trefwoorden

sales medewerker  verkoop  verkoopadv  

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 3 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een stabiele werkgever met een sterke bedrijfscultuur, open communicatie, ruimte voor persoonlijke groei en veel aandacht voor een prettige werksfeer. Voor iedere medewerker is er genoeg tijd en ruimte om zich in eigen tempo te kunnen ontwikkelen door middel van uitgebreide sales trainingen.

Voor iedere medewerker streven wij naar succesvolle samenwerking. Het is ons doel dat iedere medewerker een groot aandeel heeft in het leveren van een waardevolle bijdrage aan het eindresultaat. Om dit te realiseren steken wij veel energie in het ontwikkelen en opleiden van haar medewerkers.


Plaats: Almere - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan

Bijbanen in de omgeving van Nederland

Bijles: docent / student Na Schei, Electrotechniek
Almere
Zoek jij een leuke en flexibele baan?
Almere, Arnhem of Utrecht
Verkoper meubelen
Almere
SALES ADVISOR ZAKELIJK
ALMERE
Salestijgers gezocht
Noord- Zuid-Holland en Flevoland