Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Meewerkend echtpaar - Villapark Eureka - in Deurningen

30 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Deurningen
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Technisch / Klusser / Monteur
Branche: » Toerisme
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » Woning + geldelijke vergoeding
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Wilt u werken op een landgoed in een enthousiast team, tussen mensen die tijdelijk genieten van het buitenleven? Het kan bij Villapark Eureka! Een luxueus maar vooral gemoedelijk vakantiepark zonder horeca midden in de natuur.

Meewerkend echtpaar

Als meewerkend echtpaar krijgt u ieder een eigen rol. De gastvrouw begeleidt in samenwerking met de overige medewerkers van de receptie de gasten van Villapark Eureka. De partner is verantwoordelijk voor preventief onderhoud en uitvoering van reparaties.

Profiel

Het contact met gasten is u beiden op het lijf geschreven, u bent representatief, hartelijk, betrokken en gastvrij. Voor dit werk is geen ervaring in de recreatie of horecabranche vereist, maar u hecht wel waarde aan goede kwaliteit en u heeft geen negen tot vijf instelling. 

Gastvrouw:

U zorgt voor een hartelijke ontvangst en maakt de gasten wegwijs. Tevens geeft u op drukke momenten ondersteuning bij de receptie.

Gastheer:

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het zelfstandig oplossen van problemen die de gasten ondervinden tijdens hun verblijf. U verricht reparaties en houdt zich bezig met onderhoud van huishoudelijke apparatuur, witgoed, sauna’s, bubbelbaden, fietsen, etc. Uitgebreide jarenlange electrotechnische, electronische ervaring en twee rechterhanden zijn daarom een vereiste. Daarnaast fungeert u buiten kantoortijden als huismeester en toezichthouder en bij calamiteiten bent u het eerste aanspreekpunt op het park.

Aanbod

Villapark Eureka biedt u als FLO'er of VUT'er een goed perspectief en naast een geldelijke vergoeding volledig vrij wonen (zonder woonlasten, energie- en telefoonkosten) in een royale woning op het park.

De werkzaamheden vinden plaats op basis van één werk week en één vrije week in afwisseling met het reeds aanwezige echtpaar.

   

Vereisten

Zie functieomschrijving.
 

Trefwoorden

recreatief  electronica  klusser  storingsmonteur  witgoed  internet  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 25 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 3 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Villapark Eureka
Verhuur luxe vakantiebungalows op een ruim eeuwenoud landgoed.

Bedrijfsnaam: Villapark Eureka
Plaats: deurningen - Waar ligt dit?

Villapark Eureka

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan