Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Logistiek medewerker avondploeg in Haaksbergen

31 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Haaksbergen
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: » Retail | Groothandel
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » € 8,-
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

De functie

Wij zoeken meerdere gemotiveerde scholieren die naast hun school een paar uur in de avond willen werken. VersvoorHoreca.nl ontvangt tussen 17.00 en 18.00 uur de leveringen van onze leveranciers. Deze moeten worden geontroleerd op juistheid, de temperatuur moeten worden gemeten en tot slot opgeruimd worden op de juiste plek in onze koelcel. Naast deze werkzaamheden zijn er kleine opruim werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden te doen. Rond een uur of 21.00 uur zijn de werkzaamheden klaar. Bij grote drukte een keer wat later.

Uurloon

VersvoorHoreca.nl betaalt een uurloon volgens de CAO voor AGF groothandel, functiegroep A. Een en ander is afhankelijk van je leeftijd. Het getal ingevuld bij uurloon kan dus lager of hoger zijn.

Over VersvoorHoreca.nl

VersvoorHoreca.nl is een online versgroothandel voor de Horeca. Het hoofdbestanddeel van de producten bestaat uit AGF artikelen (Aardappelen, groente & fruit) en aanverwante producten als zuivel, kaas en delicatessen.

   

Vereisten

Het is geen baan voor elke avond. We zijn op zoek naar een aantal scholieren die in een poule afwisselend werken. Kun je dus niet op een avond is dat geen probleem. Wel is het noodzakelijk dat je op maandagavond beschikbaar bent.

Ook is het mogelijk om op zaterdag en in schoolvakanties meer te werken.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform (dan hebben wij direct inzicht in jouw profiel en cv), via Zoekbijbaan.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!

 

Trefwoorden

bijbaan logistiek medewerker  leuke bijbaan  avondwerk  

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Maandag
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
VersvoorHoreca.nl is uw versleverancier voor Twente. VersvoorHoreca.nl levert uitsluitend aan horeca, retail en grootverbruiker. Een uitgelezen assortiment van verse groente, fruit, aardappelen, panklaar en natuurlijk HEKS’NKAAS®.

Bedrijfsnaam: VersvoorHoreca.nl
Plaats: Haaksbergen - Waar ligt dit?

VersvoorHoreca.nl

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan