Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Sportteamfotograaf (trainee) / representative in rondom je weekendverblijfplaats(en)

06 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » rondom je weekendverblijfplaats(en)
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Branche: » Overige
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » 15 - 25,00 per uur. Soms 30,00 per uur.
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Sportteamsfotograaf (trainee) / representative

Vacature informatie
Fotografie is hot! En Sporting Foto heeft werk zat! Still going strong; er is bij de ouders, spelers, clubs, sponsoren, enz, nog steeds veel waardering voor ons produkt én behoefte aan onze dienstverlening. Goeie/mooie foto's van een kind in sporttenue in een mooi produkt, dat je op een dressoir of kast kan zetten, en elke keer weer naar kan kijken, dat vinden heel veel moeders, vaders, en de spelers zelf, nog steeds erg leuk om te hebben. Leuker dan pixels in een mobieltje! Voor nu, en voor later. Want je jeugd, dat komt ook nooit meer terug. Je bewaart die foto's dus voor altijd! Vergelijk het met schoolfotografie. Jij kan meehelpen aan dat succes en daarvan goed profiteren! Het voorjaar komt er aan, lekker weer, met straks in mei/juni ook nog de voetbaltoernooien; de allerleukste en -beste periode.

Wij hebben weer een aantal plaatsen vrij, en zoeken maximaal 8 nieuwe fotografen. Je moet in het weekend in een regio wonen/verblijven die nu ''vrij' is; waar geen fotograaf al zit. Je werkt dan bij gewone competitie-wedstrijden zaterdagen van half 9 tot 13u op het veld in en vlak-rondom de woonplaats waar jij in het weekend (altijd) bent (kunnen ook meerdere regio's zijn als dat handig is voor je!, en het ons ook uitkomt). En 's middags nog 1 uur thuis (in je opleidingstijd 2 uur). Tijdens de toernooien kan je meestal bijna een hele dag werken. 

Salaris
Maak je goeie foto's en veel foto's, dan verdien je EXTREEM veel. Veeel meer dan achter de kassa. 's Ochtends bijna 15,- p/u, tot wel 20 a 30 euro per uur bij toernooien, is vrij normaal. Geloof je dit niet, kijk dan even op ons forum naar belevenissen van vorige fotografen. Evt laat ik een huidige fotograaf jou even bellen. Kan je rechtstreeks met een sfn-fotograaf spreken. De middag-uren verdien je 5 euro p/u. Echter, de eisen zijn daar ook naar...

Wij leren je de (sportteam-)fotografie (je hebt zelfs GEEN enkele fotografie-ervaring nodig!, zelfs geen eigen camera-set; die leen je bij ons). Via een eigen (afgesloten) fotografenforum, met opdrachtjes en persoonlijke begeleiding. Dat is onwijs leuk! Je surft zelf zaterdag-middag (evt doordeweeks) even over 1 of 2 sites van voetbalclubs bij jou in de buurt, om te kijken waar er de volgende week zaterdag weer veel wedstrijden zijn (dat staat dan al vermeld), en gaat er dan naar toe. Jij zoekt de teambegeleiders op en vraagt of ze zin hebben om geheel vrijblijvend op de foto te gaan voor SFN. Vraag je dat netjes dan gaan er echt wel 3, 4, 5 of meer teams op de foto op een zaterdag-ochtend. Na 2 maanden ervaring ga je proberen deals te maken met clubs om ze in 2 weekenden helemaal te doen. Dan verdien je echt heel veel geld. Je krijgt daarvoor van ons direct-mailings mee in hard copy die je bij clubs gaat afgeven. Je bent naast fotograaf dus eigenlijk deels ook een soort promotie-medewerker/commercieel vertegenwoordiger. Op onze site wordt alles verder uitgelegd; er staat zeer uitgebreide informatie over dit werk. Zie www.sportingfoto.nl bij 'jobs' bij 'fotografen (trainees)'. Je moet via die site dan nóg uitgebreidere info bij ons aanvragen. Dat is dan een info-boekje, waarin een aanmeldingsformulier zit. Je kan NIET reageren via zoekbijbaan; je moet echt dat boekje bij ons aanvragen. Dus eerst www.sportingfoto.nl gelezen hebben.

Bedrijfsprofiel
Sporting Foto Nederland, dé specialist in jeugd-sportteams-fotografie in de Benelux, met meer dan 1.500.000 (!) gefotografeerde in clubverband-sportende kinderen (overwegend voetballertjes) in Nederland in de afgelopen 25 jaar, waarvan meer dan 1 miljoen van onze albums verkocht, is op zoek naar een paar nieuwe trainee-fotografen, voor allerlei regio's in Nederland, om het huidige team van fotografen te versterken.

Werkzaamheden
- je melden bij 't bestuur van een club
- benaderen van teambegeleiders:
- vragen of ze zin hebben om vrijblijvend op de foto te gaan voor sfn
- dirigeren, aanwijzingen geven en dan.. fotograferen!
- later proberen hele clubs te mogen doen
- administratie in orde maken
- verslagje mailen naar kantoor
- je werkvoorraad op orde houden
- dingen leren/studeren (forum)

Wij bieden
- zeer interessant werk. En leren tegelijk!
- leuk, afwisselend, buiten, spannend,
- in een leuke sfeer/ omgeving (sport!, kinderen)
- waarbij je je hersens en soc.vaardigheden nodig hebt
- jij eindelijk betaald wordt naar jouw inzet en kwaliteiten !
- een waanzinnig goeie 'asset' op je CV (goed voor later!)
- zeer leerzaam; kordaat zijn, op mensen afstappen, praten, leiding nemen
- fotografie! onze digitale spiegelreflexcamera en flitser mag ook prive gebruikt worden! en wordt vanzelf je eigendom!
- kan voor zo lang mogelijke tijd, bij goed functioneren. 3 wkndn opzegtermijn.

 

   

Vereisten

Wij zoeken
- leeftijd: 17 - 23 jr. 
- minimaal VWO/MBO, liefst HBO /Uni
- netjes, correct, werklust, inzet, verantwoordelijkheidsgevoel
- perfectionistisch
- zelfstandig, volwassen
- in allerlei regio's in Nederland
- minimaal opleidingsniveau: VWO
- studierichting(en) maakt in feite niet uit, kan van alles zijn

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 

Trefwoorden

promotie  sport  kinderen  fotografie  

Minimaal opleidingsniveau: » VWO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
Minimum leeftijd: » 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Zaterdag
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een fotografisch reportagebedrijf met ca 20 fotografen in Nederland, waarmee we bijna 25.000 sporters (kinderen in teambalsporten) per seizoen fotograferen. Dat gebeurt als een soort schoolfotografie maar dan bij (hoofdzakelijk) voetballers (ook wel hand/korf/basketbal etc); de ouders van de kids krijgen het ter beoordeling thuis en kunnen het dan kopen, of niet. Wij doen dit al 25 jaar en hebben nu al 1,5 miljoen sporters gehad in nederland.

Bedrijfsnaam: Sporting Foto Nederland
Plaats: Zwijndrecht - Waar ligt dit?

Sporting Foto Nederland

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan

Bijbanen in de omgeving van Rondom je weekendverblijfplaats(en)

Ambassadeur van goede doelen ( 15,- per uur)
jouw studentenstad
Excellente Excel-er ( 11,50 per uur)
Nijmegen
Orderpicker bij Jumbo (8-12 uur) 11,81 per uur
Elst
Horeca Medewerker NEC en/of PSV
Nijmegen en/of Eindhoven
Commercieel / Verkoop / Marketing
Wijchen