Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 617 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Kok/ Grillmanager in Amsterdam Amstel

07 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Amsterdam Amstel
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » Marktconform
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Kok fulltime niveau 4

Als kok van onze hotels bereid jij heerlijke gerechten voor onze gasten. Samen met oproepkrachten vorm jij een team. Voor onze vaste gasten ben jij graag bereid speciale gerechten te maken. Uiteraard hanteer jij hierbij de procedures en normen van ons hotels. Zo lever jij een bijdrage om onze gasten tevreden te stellen. Ook hygiŽne en een frisse, schone keuken zijn belangrijke speerpunten binnen jouw takenpakket. Voor jou is dit een vanzelfsprekendheid. Het coachen, begeleiden en aansturen van je team is voor jou een uitdaging.

Kok fulltime niveau†4 in het kort

- De Restaurant manager is jouw leidinggevende - Eerste aanspreekpunt voor medewerkers in de keuken - Verantwoordelijk voor de bereiding van gerechten, schoonmaak van de keuken - Leidinggeven, begeleiden en instrueren van medewerkers

Wat voor een kok fulltime niveau†4 zoeken wij?

Je bent actief en zorgt voor het overzicht. Het is niet snel teveel en jij helpt je medewerkers graag bij het bereiden van lekkere gerechten. Het streven naar het beste ligt in je karakter.

De werkomgeving van een kok fulltime niveau 4

Je hebt een grote verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving. Samen met enthousiaste en gedreven collegaīs werk je in een informele werkomgeving. Flexibele werkdagen vind jij prettig werken. Als Kok heb je namelijk regelmatige diensten van maandag tot en met zondag met werktijden variŽrend tussen 15:30 uur en 00:00 uur.

Heb jij veel ambitie? Wij bieden jou veel uitdaging en doorgroeimogelijkheden als snelst groeiende onafhankelijke hotelketen van Nederland. Daarnaast kun jij rekenen op aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals reiskostenvergoeding).

   

Vereisten

Must-haves kok fulltime niveau 4

- Ervaring in de keuken - Leidinggevende ervaring - Sociaal en communicatief sterk - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Pro-actieve houding, flexibel en secuur - Stressbestendig - Groot verantwoordelijkheidsgevoel - Een echte team-player met een hands-on mentaliteit

Als kok ben jij het eerste aanspreekpunt voor medewerkers in de keuken. Jij verdeelt de keukentaken onder je oproepkrachten. Zelf bereid jij heerlijke gerechten en zorgt voor de perfecte uitgifte hiervan. Aan het einde van iedere shift zorg je voor een schone keuken die voldoet aan de hygiŽne-eisen.

 

Trefwoorden

hulpkok  zelfstandig kok  zelfstandige hulpkok  zelfstandig werkend kok  chef kok  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Minimum leeftijd: » 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan