Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Productiemedewerker studentenpool in Kerkrade

09 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Kerkrade
Soort werk: » Schoonmaak / Facilitair
» Productie
» Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: » Productie | Techniek
Dienstverband: » Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: » € 11,15 per uur vanaf 23 jaar
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Voor een relatie in Kerkade zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een bijbaan zoeken als productiemedewerker, voor in met name de weekenden!

De werkzaamheden zijn heel divers, maar je ondersteunt met name de operators met alle voorkomende productiewerkzaamheden.

Belangrijk is dat je (ieder) weekend beschikbaar bent en eventueel bij voorkeur vanaf vrijdagmiddag 14.00 uur. Daarnaast ben je ook beschikbaar tijdens schoolvakanties.

Als je geschikt blijkt voor deze functie zullen we een rondleiding inplannen, zodat je een goed beeld krijgt van het bedrijf en de werkzaamheden.

Ben jij de student die we zoeken? Neem dan gelijk contact met ons op (bij voorkeur via dit platfrom, via Zoekbijbaan.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen)!

   

Vereisten

Wat/wie wij zoeken
  • Ervaring in de productie is een pré
  • Je bent beschikbaar in het weekend op zowel ochtenddienst (06.40 - 15.00 uur), middagdienst 14.40 - 23.00 uur) en nachtdienst (22.40 - 07.00 uur)
  • Je studeert nog en bent bewust op zoek naar een bijbaan
  • Minimaal 18 jaar oud i.v.m. veiligheidseisen productieomgeving

Ben jij de student die we zoeken? Neem dan gelijk contact met ons op (bij voorkeur via dit platfrom, via Zoekbijbaan.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen)!

 

Trefwoorden

weekendwerk  productie  studentenbaan  studentenwerk  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 1 dag
Beschikbaarheid: » Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Werken bij Flexpoint

Flexpoint maakt heldere keuzes! Kies jij voor Flexpoint?
Dagelijks zijn er meer dan 7000 Flexpoint-medewerkers aan de slag bij onze relaties in België en Nederland. Door de snel veranderende arbeidsmarkt en ons streven om een vooraanstaande rol te verwerven als internationaal HR dienstverlener, hebben wij een aantal heldere keuzes gemaakt met betrekking tot onze bedrijfscultuur, marktsegmenten en serviceconcepten waar binnen wij werkzaam zijn. Deze keuzes bieden duidelijkheid voor iedereen. Bij Flexpoint weten opdrachtgevers en medewerkers steeds waar ze aan toe zijn.

Bedrijfsnaam: Flexpoint
Plaats: Heerlen - Waar ligt dit?

Flexpoint

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan