Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 628 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Ambassadeur van goede doelen ( 15,- per uur) in jouw studentenstad

13 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » jouw studentenstad
Soort werk: » Winkelwerk / Retail / Detailhandel
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Promotiewerk
» Callcenter / Customer service
» Staf / Advies / Consultancy
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: » +/- 15,- per uur
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Uitdagende en gezellige studentenbijbaan als fondsenwerver!
Ben jij op zoek naar een bijzondere bijbaan waarbij je veel kunt leren, goed verdient en flexibele werkdagen hebt? Dan is dit je kans! Direct Result is op zoek naar fondsenwervers. Onder begeleiding van onze professionals en coaches ontwikkel jij jezelf tot een echt sales talent.

Jouw werkdag
Om 12:30 uur kom je uitgeslapen en wel aan op kantoor, waar de muziek al aanstaat en je manager je verwelkomt. Nadat je hem hebt ingemaakt met een potje tafeltennis, leggen je andere collega's hun poolkeu en controllers weg en start je samen om 1 uur de gezamenlijke kickoff. De dag wordt voorbereid, met energie ingeluid en als een grote groep vertrekken jullie naar de locatie waar jullie je in gaan zetten voor een van onze goede doelen.

Aangekomen op locatie  gaan jullie aan de slag. Aanbellen, aanbellen, aanbellen. Bij de tweede deur doet een leuke vrouw open waar je een goed gesprek mee hebt, je weet haar te overtuigen en BINGO: Je eerste sale is binnen! Zo gaat het goed, maar rond half 6 begint je buik wel een beetje te knorren: Het is pauze. Met je team zoek je in de buurt een supermarkt om weer even op te laden voor de tweede helft van de shift. De manager belt jullie om de scores door te nemen, en sluit nog een weddenschap met je af: Als je topscore verbreekt, mag je een waterballon op hem gooien (en als je hem niet haalt, krijg jij uiteraard een nat pak).

Om 21:00 uur ben je alweer klaar en rijden jullie samen terug naar kantoor. Terug op kantoor ruim je alle spullen op en ren je naar de kraan om je waterballon te vullen: Die manager krijgt ervan langs! Na de algemene nabespreking, waar even wordt besproken hoe het is gegaan vandaag en wie de toppers waren (jij krijgt ook nog een applausje voor je score!), is er nog ruimte voor een borreltje. Rond half 12 komen er wat collega's op het plan om nog een drankje te gaan doen in die ene kroeg, en je besluit nog héél even mee te gaan!

   

Vereisten

Dus ben jij
> Niet op je mondje gevallen;
> Minimaal 18 jaar;
> Minimaal 1 dag per week beschikbaar.

Dan bieden wij
> Een royaal salaris;
> Een sprong vooruit in je persoonlijke ontwikkeling;
> Aantrekkelijke commerciële werkervaring voor op je cv;
> Flexibele werkdagen (naast je studie);
> Fulltime werk;
> De mogelijkheid om door te groeien naar hogere functies;
> Gezelligheid; we vieren onze successen, dus drinken we een drankje aan onze bar!

Interesse? Solliciteer!
Via dit platform, via Zoekbijbaan.nl (op deze manier hebben we direct inzicht in jouw profiel) voor de studentenbaan van je leven in jouw regio en dan nemen wij direct contact met je op!

 

Trefwoorden

flexibel  festivals  commercieel  commercieel verkoop  sales  werven  ambassadeur  promotie  promotiewerk  

Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 1 dag
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Direct Result is een frisse en dynamische organisatie die de donateurwerving verzorgt voor ruim 25 charitatieve organisaties. Met onze landelijke dekking werven wij huis-aan-huis, op straat en op verschillende evenementen nieuwe donateurs en klanten.

Wij geloven dat ons succes te danken is aan de manier waarop wij ons personeel benaderen en aansturen. We werken met hechte, gemotiveerde teams, waarin iedereen een gelijkwaardige rol heeft en er oog is voor elk individu. Naast onze persoonlijke aanpak stimuleren wij de ontwikkeling van onze medewerkers door o.a. persoonlijke begeleiding, coaching en (sales)trainingen. Daarmee helpen we jou niet alleen met het onderste uit de kan halen op salesgebied, maar ook zul je jouw opgedane kennis en ervaring voor altijd met je meedragen in de toekomst!

Bedrijfsnaam: Direct Result face to face marketing
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Direct Result face to face marketing

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan