Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Loodsmedewerker parttime in Maasdijk

15 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Maasdijk
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: » Retail | Groothandel
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » passend salaris
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Zoek jij een leuke bijbaan op zaterdagochtend zodat je in de middag nog tijd hebt voor andere leuke dingen? Hou je van aanpakken en ben je nauwkeurig? Ben je een vroege vogel, flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Reageer dan direct op onze vacature Loodsmedewerker parttime!

Over de functie
In deze parttime functie ga je orders verzamelen en werk je met exotische groenten en fruit. Dit doe je met behulp van een elektrische pompwagen en een handscanner. De scanner geeft precies aan in welke koelcel en in welk pad je moet zijn en welke producten je nodig hebt. Als je alle producten netjes en stabiel op de pallet hebt gezet, maak je deze verzendklaar. Vervolgens zet je de pallet klaar voor je collega’s ter controle. 
Je wordt door een ervaren collega ingewerkt. Hiervoor dien je een week fulltime beschikbaar te zijn (denk aan de komende voorjaarsvakantie). Daarna word je elke zaterdagochtend ingeroosterd om te werken van 7.00 tot 11.00 uur. Mocht je ook beschikbaar zijn op maandag en vrijdag de hele dag en in de vakanties, dan maken we graag gebruik van jouw hulp!

Over de afdeling
Je komt te werken in onze goed georganiseerde, moderne en schone Loods met enthousiaste en betrokken collega’s. Er zijn korte lijnen en de begeleiding is goed. Je maakt er, samen met je collega’s, een sport van om de orders foutloos en snel verzendklaar te maken. Jullie worden door onze klanten geprezen om de kunstige pallets die jullie samenstellen. De sfeer is goed en er is ruimte voor een geintje maar er wordt ook zeker op snelheid en efficiency gestuurd.
   

Vereisten


Wie ben jij?

Jij bent gemotiveerd en een echte doener. Je bent uiterst nauwkeurig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je haalt voldoening uit continue fysiek bezig zijn en je kunt goed tegen kou.

Verder ben of heb je:
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • altijd beschikbaar op zaterdagochtend. Het zou helemaal perfect zijn als je ook op maandag en vrijdag kunt werken en/of in de vakanties;
  • in het bezit van eigen vervoer;
  • flexibel, zowel in werkhouding als in werktijden (met name de eindtijden);
  • een goede lichamelijke conditie.

Wat bieden wij?
  • Werken bij een succesvol, dynamisch en snelgroeiend bedrijf;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Een open en informele cultuur;
  • Enthousiaste collega’s in een betrokken team.

Wie zijn wij?

Nature’s Pride is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren, exporteren, rijpen, verpakken en distribueren van verse exotische groenten, fruit en bessen. Nature’s Pride staat voor het dagelijks leveren van 500 verse producten uit 70 verschillende landen met een optimale flexibiliteit en service voor meer dan 300 supermarkt- en groothandelsklanten in heel Europa. In samenwerking met telers en klanten wil Nature’s Pride de consument inspireren met de best smakende en verrassende producten. In haar 15 jarige bestaan is de organisatie gegroeid naar ruim 500 medewerkers.

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de 'Solliciteer' button. Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen met Sharon Staas-Kuipers (Recruitment Officer), via 0174-52 59 00. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.naturespride.nl.

 

We verzoeken je alléén te reageren als je voldoet aan de functie-eisen.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden

trefwoorden vacature  part-time  maasdijk  magazijnmedewerker  loodsmedewe  

Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Distributie / Transport & Logistiek
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Zaterdagochtend
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsnaam: Nature's Pride
Plaats: Maasdijk - Waar ligt dit?

Nature's Pride

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan