Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 617 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Enthousiaste Mad Scientist in Noord-Holland

16 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Noord-Holland
Soort werk: » Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Onderwijs en wetenschap
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: » 11,25 per uur
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, insecten bestuderen, ph-waardes meten, ruimtereizen maken, chemische reacties maken en nog veel, veel meer! Krijg je al zin om kinderen op een unieke en uitdagende manier de basis van wetenschap en techniek aan te leren? Dan ben je bij Mad Science aan het juiste adres! Heb jij een passie voor lesgeven, maar wil je niet fulltime voor de klas staan? Wil jij kinderen graag enthousiast maken door ze te laten experimenteren en ontdekken? Wij zijn op zoek naar mensen die bruisen van energie en enthousiasme. Wij bieden een verrijkende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar door het verzorgen van educatieve en entertainende diensten.

Wij staan altijd open voor enthousiaste sollicitanten die het aandurven om gekke wetenschapper te worden. Momenteel zijn we op zoek naar versterking voor onze naschoolse wetenschap en techniek cursussen (met name op maandag, dinsdag en donderdagmiddag) en voor onze kinderfeestjes (met name op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag).

Werkzaamheden:
- Het geven van naschoolse wetenschapscursussen en workshops, voor kinderen in het primair onderwijs.
- Het geven van kinderfeestjes, promoshows en events.

   

Vereisten

Wat jij hebt:
Presentatievaardigheden. Vlotte, kindvriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid. Werkervaring met kinderen, verkregen in een betaalde of vrijwillige omgeving. In het bezit zijn van een geldig rijbewijs, en de beschikking hebben over een betrouwbare auto. Flexibel in werktijden, met name in de middagen. Affiniteit met wetenschap en techniek. Voorkeur gaat uit naar minimaal HBO denk- en werkniveau. Bij aanstelling is een (recente) Verklaring Omtrent het Gedrag vereist, deze wordt vergoed door Mad Science.

Interesse?
Wacht niet langer, solliciteer vandaag nog! Doe dit bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl, op deze manier kennen wij de bron van de sollicitiatie en hebben wij direct inzicht in jouw profiel (met foto) en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

 

Trefwoorden

educatie  onderwijs  school  entertainment  kinderen  recreatie  wetenschap  

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Het is onze missie om kinderen op een leuke en educatieve manier in aanraking te laten komen met wetenschap en techniek. Mad Science is hands-on, ervaringsgericht en maakt science leuk en leerzaam! Of het nu gaat om technieklessen in de klas, naschoolse techniek cursussen, zomer en vakantie activiteiten, kinderfeestjes, shows of evenementen. Mad Science heeft voldoende in huis om kinderen (en volwassenen) gek te maken van wetenschap en techniek! Mad Science Noord-Holland staat altijd open voor enthousiaste sollicitanten die het aandurven om Mad Scientist te worden. Momenteel zijn we op zoek naar versterking voor onze naschoolse wetenschap en techniek cursussen (met name op maandag, dinsdag en donderdagmiddag) en kinderfeestjes (met name op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondagmiddag) Werkzaamheden: - Het geven van naschoolse wetenschapscursussen en workshops, voor kinderen in het primair onderwijs. - Het geven van Mad Science kinderfeestjes, promoshows en events.

Bedrijfsnaam: Mad Science Noord-Holland
Plaats: Badhoevedorp - Waar ligt dit?

Mad Science Noord-Holland

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan

Bijbanen in de omgeving van Noord-Holland

Algemeen medewerker
Nieuw Vennep
Magento programmeur
Haarlem
Promotiemedewerker (gemiddeld + 100,- per dag!)
Haarlem & Amsterdam
HBO/WO Zorgtalent bij Aethon
Nederland
Sales Executives
Schiphol