Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 607 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Technisch tekenaar/Constructeur QC Lightfactory in Bavel

20 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Bavel
Soort werk: » Bouw- of civiel technisch
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Elektrotechnisch / Electronica
» Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
» Technisch / Klusser / Monteur
Branche: » Electrotechniek
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Functieomschrijving

Technisch tekenaar / Constructeur bij QC Lightfactorymet kennis van autoCAD / SolidWorks.

Werkt in teamverband samen met afdeling verkoop / werkvoorbereiding in het ontwikkelen en uitwerken van verlichtingsarmaturen.

Wat verwachten wij?

  • MBO opleiding afgerond
  • Positieve instelling
  • Stressbestendig
  • Teamspeler binnen een jong team
  • Flexibel
  • Woonachtig omgeving Breda
Wie zijn wij?

QC Lightfactory is gespecialiseerd in ontwerp, engineering en productie van maatwerkproducten(verlichting). Naast inspirerende producten geven wij lichtadvies en staat het ontwerp van een goed lichtconcept centraal.

Samen met architecten, adviseurs of ontwerpers bedenken wij nieuwe producten en die moeten uitgewerkt worden zodat de productie deze kan gaan produceren.

Onze klanten zijn vaak grote bedrijven, dit betekent dat veel van ontworpen armaturen te zien zijn op prominente plekken in Nederland. 

 

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en CV naar ons op en wij nemen spoedig contact met jou op t.a.v. Isabelle van der Stelt!

   

Vereisten

Kennis en ervaring met de volgende programma's;

Solidworks

AutoCAD

Photoshop / Illustrator (geen vereiste, wel een pré)

DIAlux (geen vereiste, wel een pré)

Excel

Word

 

Trefwoorden

design  tekenen  ontwerpen  plannen  construeren  creatief  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » 4 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Historie
QC lightfactory is een fusie van QC Factory en Lichtplanning van der Stelt. Beiden met jarenlange ervaring, gericht op het ontwikkelen en produceren van maatwerk armaturen.
Onder de nieuwe naam QC lightfactory is een professionele nieuwe organisatie ontstaan waarbij ontwerp & productie hoog in het vaandel staan.

Lichtarchitectuur
Het vak van Lichtontwerper begint met het begrijpen van de wens van de opdrachtgever. Alleen dan kunnen we ook een effectief concept ontwikkelen. Dit geldt voor zowel het ontwerpen van een lichtplan als voor het ontwerpen van een armatuur. De esthetiek, de technische prestatie op gebied van energieverbruik en gebruiksvriendelijkheid zijn de basiselementen binnen een goed ontwerp.
De mogelijkheid van QC lightfactory om met de juiste mensen van verschillende afdelingen, de opdrachtgever binnen het gehele traject, van idee tot realisatie, te begeleiden tot een esthetisch en kwalitatief hoogstaand eindresultaat is een gegeven binnen onze bedrijfsfilosofie.

Opdrachtgevers
QC lightfactory weet dat in de wereld van vormgeving iedere situatie en dus iedere wens van de opdrachtgever een specifieke is. Graag zitten we met de opdrachtgever aan tafel om zo samen tot een adequate oplossing te komen binnen het gestelde pakket van eisen. Zo wordt ons personeel getraind en bijgeschoold om de ontwikkelingen zowel binnen techniek, wetgeving en architectuur op de voet te volgen. Met ondersteuning van het gehele team garanderen we kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoe complex of divers de opdracht ook is.

Retail verlichting
Licht heeft een grote invloed op de sfeerbepaling binnen een winkel. Toepassing van het juiste licht zet producten in de juiste spotlight, maar bepaalt ook voor een groot deel de identiteit van een winkel of winkelketen.
De verlichting in de retailmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd en zal ook de komende jaren nog verder veranderen. QC lightfactory speelt hier goed op in en past haar productenpakket aan op de gevraagde producten. Behalve dat mooi licht omzetverhogend werkt, is het natuurlijk van groot belang dat de kostprijs per vierkante meter laag blijft. Licht moet behalve effectief dus ook efficiënt zijn. Bij QC lightfactory bent u hiervoor aan het juiste adres: mooi licht voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. En komt u er zelf niet meer uit, ook voor een goed lichtadvies bent u bij ons aan het juiste adres

Bedrijfsnaam: QC lightfactory
Plaats: Bavel - Waar ligt dit?

QC lightfactory

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan