Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 646 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Commercieel medewerk(st)er in Capelle aan den IJssel

10 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Capelle aan den IJssel
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » in overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij communicatief sterk, wil je graag zorgen voor de realisatie van waardevolle leads en heb je affiniteit met ICT? Dan is werken bij onze organisatie misschien wel wat voor jou. Ben jij een student die een commerciële opleiding volgt of heb je commerciële werkervaring en wil je graag deeltijd aan de slag? Dan maken wij graag kennis met je!

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste commercieel medewerker. Iemand die potentiële klanten belt over de diensten en producten die wij aanbieden, als ook – afhankelijk van je beschikbaarheid - mee kan sparren in het opzetten van marketingacties. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, geef jij als commercieel medewerker de klant altijd de juiste informatie over de diensten. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde product/dienst af te nemen, dan wel een afspraak in te plannen voor meer informatie.

 

Aanbod

Je komt te werken binnen een informele werkomgeving bij een financieel gezonde organisatie. Wij zijn actief bij een groot aantal opdrachtgevers binnen diverse branches. Dit biedt jou de mogelijkheid om te werken met afwisselende organisaties. Uiteraard word je begeleid in het leren kennen van onze producten en diensten, als ook in het opzetten van de telefonische acquisitie. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd. Gedacht wordt aan een basissalaris per uur met daarbovenop een bonusregeling gekoppeld aan je resultaten.

   

Vereisten

Jij bent een MBO+/HBO student, die momenteel een commerciële studie volgt, dan wel iemand met commerciële werkervaring en je hebt affiniteit met ICT. Jij bent iemand die graag professionele werkervaring op wil doen en de theoretische kennis van je opleiding graag in de praktijk wil brengen. Of je bent iemand die jouw praktische kennis uit eerdere commerciële werkervaring graag in een deeltijdpositie wilt vergroten.Je werkt resultaatgericht. Daarnaast:
  • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (zowel woord als geschrift);
  • heb je interesse in marketing en zie je (koude) telefonische acquisitie als een uitdaging;
  • is het een pre als kennis hebt van Microsoft Dynamics CRM.

Wij zoeken iemand die 8 tot 16 uur in de week beschikbaar is. Eventuele verdeling over dagdelen is bespreekbaar. De werkdagen zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag.

 

Trefwoorden

commercieel verkoop  verkoop  verkoopmedewerker  telefonische verkoop  telefonische acquisitie  telesales  commercieel  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een klantgericht ICT-bedrijf. Wij leveren de klant technologie, die ontzorgt en meer mogelijk maakt. Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches en beschikken over 20 tot 150 werkplekken. Zij zijn afhankelijk van de technologie die wij beheren. Zij moeten volledig kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.