Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 594 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Indexeringsmedewerker in Rotterdam

13 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Secretarieel
» Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
Branche: » Administratief | Ondersteunend
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: » 6,95 per uur
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Flexibele bijbaan bij NotuBiz

Wat houdt de functie in?

Wij zoeken mensen vanaf 17 jaar en ouder die geluids-en video-opnamen van politieke vergaderingen willen indexeren, om ze vervolgens te koppelen aan bestaande notulen.

Locatie

Je werkplek is bij ons op kantoor in Rotterdam, dichtbij o.a. de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Flexibel

Als studenten- en scholierenwerkgever kennen wij het belang van flexibiliteit, zodat je deze bijbaan optimaal kunt combineren met je studie.

   

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken studenten die willen werken in de ochtend/middag/avond voor minimaal 9 uur en maximaal 40 uur, met HBO/WO-niveau. Je hebt affiniteit en ruime ervaring met internet, Windows en aanverwante zaken. Je bent als volgt te karakteriseren: gestructureerd, nauwkeurig, breed geïnteresseerd en algemeen ontwikkeld. Enige politieke affiniteit is een pre.

Wat bieden we?

Wij bieden een flexibele, parttime baan bij een jong en innovatief bedrijf. Je kunt vanaf maart beginnen. Het geboden werk is administratief werk.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform met up-to-date profiel, via Zoekbijbaan.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!
 

Trefwoorden

bijbaan  flexibel  student  parttime  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 1 dag
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
NotuBiz maakt politieke besluitvorming inzichtelijk. De diensten van NotuBiz zijn voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en hun ondersteunende functionarissen een middel om hun rol binnen de democratie goed in te vullen. Burgers, media en wetenschappers krijgen met behulp van de NotuBiz-diensten toegang tot de informatie die voor hen beschikbaar moet zijn. Er is content, software en ondersteuning beschikbaar om alle fasen van de politieke besluitvorming op het juiste moment en voor de juiste doelgroepen inzichtelijk te maken. NotuBiz ordent de grote hoeveelheid informatie die met de besluitvorming samenhangt zodanig, dat deze doelgroepen de gegevens die zij nodig hebben gemakkelijk kunnen terugvinden. De dienstverlening van NotuBiz is gebaseerd op een gedegen kennis van politieke processen, die we doorlopend bijstellen. Daarnaast zijn we sterk gericht op innovatie; technologische ontwikkelingen worden ten volle benut.

Bedrijfsnaam: NotuBiz Nederland B.V.
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage