Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 747 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Klantendienst Medewerker Vlaams Accent in Maastricht

6 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Maastricht
Soort werk: » Callcenter / Customer service
Branche: » Commercieel | Sales
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Voor onze klant, een bekende Belgische operator die mobiele telefonie en mobiel internet aanbiedt, zijn wij op zoek naar 12 vlotte medewerkers voor onze klantendienst. Klanten die "prepaid" (herlaadkaarten) of "postpaid" (abonnementen) zijn, contacteren je telefonisch met informatieve of technische vragen. Ook help je hen verder bij onduidelijkheden over hun factuur. Op het einde van het gesprek kijk je ook even na of de klant het meest optimale tariefplan heeft voor zijn of haar verbruik. Is dit niet het geval? Dan stel je vrijblijvend het geschikte tariefplan voor.

Enkele mogelijke vragen die klanten stellen:

 • Wat is het meest voordelige tariefplan voor mijn verbruik? 
 • Ik vertrek op vakantie, hoe kan ik in het buitenland gebruik maken van mobiel internet? 
 • Ik heb een nieuwe simkaart nodig, wat moet ik doen?
 • Hoe stel ik mijn nieuwe mobiele telefoon in?
 • Ik heb een vraag over mijn laatste factuur...

Je staat hierbij Vlaamse klanten te woord, je hoeft echter niet noodzakelijk zelf een Vlaams accent te hebben. Klanten bellen jou op met hun vraag. Belangrijk is dat je de klant goed verder helpt en deze optimaal tevreden is over de dienstverlening en zo ook klant blijft!

Als klantendienstmedewerker denk je mee met de klant: iemand die vertelt dat hij zijn internetbundel al halverwege de maand opgebruikt heeft maar weinig belt, kan je een ander en beter passend tariefplan voorstellen. Het juiste tariefplan voorstellen behoort ook tot je taken tijdens het telefoongespre
   

Vereisten

Wij zijn op zoek naar vlotte en enthousiaste medewerkers die in eerste plaats goed kunnen luisteren en vlot communicatief zijn. Je beschikt over een aangename stem en een correct taalgebruik. Er is geen specifieke ervaring vereist, al dien je uiteraard wel interesse te hebben in mobiele telefonie en mobiel internet. Heb je toch al ervaring in een contact center, een administratieve job met veel telefonisch contact of een verkoopsfunctie? Dit is een groot pluspunt! Samen met je nieuwe collega's krijg je bij start van je contract een uitgebreide en betaalde opleiding van 2,5 week (kantooruren) waardoor je een echte expert wordt!

 • Je bent bereid om bij onze vestiging in Maastricht (Nederland) te werken. We zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (vlakbij station Maastricht Randwyck). Het voltallige Belgische team geeft je graag meer informatie over werken in Nederland.
 • Je kunt werken in een flexibel rooster: wij zijn geopend tussen 8h en 22h van maandag t.e.m. zondag (ook op feestdagen). Heb je een uitzondering qua beschikbaarheid (vb. avondschool)? Dit kunnen we apart bekijken.
 • Je spreekt vlot Nederlands en hebt een enthousiaste en aangename stem. Je vindt het leuk om klanten verder te helpen, oplossingen te zoeken en een band op te bouwen.
 • Je kunt starten met de training op 9 of 16 januari  (2,5 week voltijd overdag).
Ons aanbod

Wij bieden werkzekerheid: je krijgt meteen een contract van 7 maanden aangeboden en zijn op zoek naar mensen op lange termijn. We zoeken nieuwe collega's door verdere groei van het project en een uitbreiding van de openingstijden. Bij goed functioneren wordt je contract verlengd en maak je later kans op een contract voor onbepaalde duur.

 • Je kan kiezen tussen verschillende part-time contractvormen: 20-24 uur/week, 24-40 uur/week, 24-40 uur/week, 32-40 uur/week. De werkuren worden verdeeld over 5 werkdagen. Je kan max. 2 dagdelen per week vrijhouden (een ochtend, middag of avond).
 • Je mag rekenen op een aantrekkelijke kilometervergoeding (max. 133 euro voor 35 km).
 • Naast je vast loon kan je bonussen verdienen!
 • Een aangename werksfeer, een jong en hecht team waarin vaak gelachen wordt en een moderne werkomgeving!
 

Trefwoorden

klantendienst  klantenservice  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » In overleg
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Dag p.m in het weekend
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Bijbanen in de omgeving van Maastricht

Krantenbezorger worden? Verdien €130,- / €300,- p.m.
jouw eigen buurt!
Vakantiemedewerker Thuiszorg (€ 9,95 per uur)
Maastricht
Medewerker keuken Hotel
Maastricht
Ontbijtmedewerker Hotel
Maastricht
Hulpkracht
Maastricht


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.