Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 645 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan (student) Back-end programmeur Node.js in Rotterdam

19 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: » 250 per week
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij een talentvolle en ambitieuze (technische) informatica student en heb je ervaring met Node.js en React? Kom dan je talenten verder ontwikkelen en neem de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het ‘user portaal’ voor een social enterprise. Zie hoe jouw creatie gebruikt gaat worden om maatschappelijke impact te creëren door sociale organisaties over de hele wereld!

Wij zijn van en voor sociale organisaties

Wij zijn een innovatieve technologie driven start-up. Onze social enterprise is een samenwerking met Wageningen Universiteit, Woord & Daad, Tropenbos International, MDF, Impact Centre Erasmus, Partos en andere stakeholders met een sociale missie.

De interactieve SaaS webapplicatie die we aan het ontwikkelen zijn, zal sociale organisaties helpen maatschappelijke impact te creëren. Samen met de online community visualiseren sociale ondernemingen hun strategieën om maatschappelijke verandering te realiseren en het veranderproces dat hieraan ten grondslag ligt. De kennisbibliotheek die we aan het bouwen zijn, zal oplossingen leveren voor veel maatschappelijke uitdagingen.

Hoe jij van impact gaat zijn

Een softwareontwikkelaar ontwikkelt voor ons de webapplicatie. Hierachter zit een website met user portaal, dat zaken als profielen, gebruikersrechten, uitnodigingen en betalingen managed. Om het team compleet te maken zoeken we een student die een fantastisch user portaal gaat bouwen met goedwerkende code. Het is een uitdagende positie waar jij echt waarde toevoegt en het toekomstige user portaal voor de web applicatie bouwt.

Er bestaat reeds een eerste versie van het portaal in Ruby on Rails. Jij mag dit portaal her-ontwikkelen in Node.js. Je verbetert de functionaliteit, ontwikkelt geautomatiseerde tests, kijkt waar het portaal gebruiksvriendelijker kan, zorgt voor een goede security, etc. De werkzaamheden zijn voornamelijk back-end gerelateerd maar je hebt de vrijheid ook initiatief te nemen voor verbeteringen aan de frontend.

Wil je een verschil maken en laten zien wat je kunt?

We ontvangen graag per mail je CV en motivatie. Stuur tevens relevante voorbeelden van je werk mee, waaronder eerder werk met Node.js (harde vereiste). Vermeld ook je beschikbaarheid. Bij interesse spreken we af voor een nadere kennismaking.

Nog een paar details

Start: op korte termijn, z.s.m.
Periode: 3 maanden
Tijdsbesteding: 3 dagen in de week (op zaterdag is indien je dit wenst ook mogelijk)
Vergoeding: € 250 per week
Locatie: direct naast station Rotterdam Centraal

   

Vereisten

We zoeken een uitblinker; een ambitieuze informatica of software engineering student die we dan ook de kans geven het beste uit zichzelf te halen.

  • Je hebt je gespecialiseerd in programmeren (HBO of WO) en blinkt uit in heldere, efficiënte code waarmee je complexe functies zo simpel en logisch mogelijk ontwikkelt.
  • Ruime ervaring met Node.js, de taal waarin we ontwikkelen, is een must. Je bent bekend met de belangrijkste modules. Voorbeelden van je eerdere werk in Node.js vormen het belangrijkste onderdeel van je sollicitatie.
  • Ervaring met React.
  • Werken in een start-up: een informele, ondernemende werksfeer waarin je volwaardig meedraait en die je ruime mogelijkheden biedt tot het nemen van verantwoordelijkheid en eigen inbreng. Hard werken om een perfect werkend product te realiseren.
  • Gestructureerd en nauwkeurig, kwaliteit staat voorop, je schrijft goed-doordachte, testbare code.
  • Analytisch sterk, bovengemiddelde studieresultaten (je neemt bijvoorbeeld deel aan het honoursprogramma binnen je studie). Een student in de master fase heeft de voorkeur. Zit je nog in je bachelor, dan zoeken we iemand met veel programmeerervaring.
  • Ervaring met de volgende technieken is een pre: MySQL en/of PostgreSQL, Javascript, HTML5/CSS, Git, Password (Node.js module). Tevens een pluspunt is ervaring met complexe webapplicaties.
 

Trefwoorden

backend  nodejs  software  software developer  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: » 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 3 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
A truly strategic approach to societal value creation that helps you help your target groups to flourish! We assist organisations, programs and projects with a social mission to develop and manage high-quality Theories of Change. It facilitates reflective monitoring, strategic learning, stakeholder engagement, communication, impact measurement and more. Thus you build a culture of critical thinking, constant analysis, co-creation and continuous learning.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Bijbanen in de omgeving van Rotterdam

Recreatieleider logeerweekenden
diverse locaties
Verpleegkundige logeerweekend
Rotterdam of Arnhem
Verkoop Promoter | € 15,50 per uur of meer |
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht
Enthousiaste verkoopmedewerkers gezocht +- €20,00 per uur
Rotterdam
Horeca toppers gezocht!
Rotterdam


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.