Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 630 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Junior klantadviseur bedrijven in Den Haag

Nieuw!
Vandaag
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Callcenter / Customer service
Branche: » Commercieel | Sales
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » € 10.40
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij student, vindt je het leuk om met mensen in contact te zijn, en ben je op zoek naar een bijbaan waarin je jezelf kunt ontwikkelen?

 

Dan is hier je kans.

 Deze functie biedt jou de kans aan de slag te gaan bij een van de meest innovatieve credit management dienstverleners van Nederland. Binnen het Credit Management vak krijg je te maken met zowel economische als juridische aspecten. In korte tijd doorloop je dan ook een uitbreid opleidingsprogramma. Je doet kennis op het gebied van financieel risico management en geldstromen binnen bedrijven. Je leert tot in detail hoe onze producten en oplossingen aansluiten bij de behoeftes van bedrijven. Dit zorgt er niet alleen voor dat je geld verdient. Ook creëer je voor jezelf een enorme voorsprong door het opdoen een onmisbare kennis en unieke werkervaring.

Als junior klantadviseur bedrijven ga je in telefonisch in gesprek met bedrijfseigenaren, financiële directeuren, controllers en credit managers. Tijdens deze gesprekken breng je de situatie van deze contacten in kaart, stel je vast welke risico's er bestaan en zet je subtiele wijze passende oplossingen in de spotlight. 

Je wordt beoordeeld op de door jou vergaarde informatie en de hoeveelheid door jou opgewarmde contacten.

Naarmate je groeit in je kennis en ervaring krijg je meer verantwoordelijkheden toebedeeld. Zo zullen bijvoorbeeld de belangrijkere contacten aan je worden toegewezen.

Uiteindelijk is je doel als student een enorme hoeveelheid kennis en werkervaring te vergaren op gebied van financiën en juridische zaken. Door de gesprekken o.a. bedrijfseigenaren, financiële directeuren, controllers en credit managers maak je tevens een enorme persoonlijke ontwikkeling door.

Naast het feit dat dit veel voordelen zal bieden in je verdere carrière ontvang je nadat je je opleiding tot Junior juridisch/financieel klantadviseur bedrijven hebt doorlopen een certificaat. Deze functie met bijhorende opleiding is een bewezen springplank voor een carrière in het bedrijfsleven.

 

   

Vereisten

- HBO opleiding en/of denkniveau

- Vlot in omgang zowel face to face als telefonisch

- Overtuigingskracht

- Perfecte beheersing van de Nederlandse taal

- Minimaal 16 uur per week beschikbaar

 

Trefwoorden

klantadviseur  commercieel medewerker  bijbaan  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van incasso, zowel op het vlak van credit management als op juridisch terrein. Opgericht door een club intelligente en betrokken professionals incasseren we vanuit een prachtig herenhuis in het centrum van Den Haag dagelijks vele duizenden euro?s voor onze hardwerkende klanten!

Met onze uitgekiende strategie?n hebben we maar ??n doel: invorderen!

Door de slimme en strategische inzet van alle beschikbare middelen en een schat aan ervaring zijn we zowel voor grote als kleine ondernemingen en instellingen een solide partner en onmisbare aanvulling op een gezond bedrijf. We werken graag voor gedreven ondernemers en delen daar met genoegen onze successen mee.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage