808 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Fotograaf Kinderopvang in Nederland

25 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Nederland
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Recreatief / Sport / Tourisme
Branche: Overige
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: € 10
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Stel je eens voor, elke werkdag bezig zijn met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Schaterende baby's, grappige dreumessen en babbelende peuters. En dat zonder hun luiers te hoeven verschonen! Je stelt ze op hun gemak, maakt ze aan het lachen en klikt ondertussen de mooiste foto's in de fotostudio die jij die ochtend neergezet hebt. Jij regelt het allemaal op locatie, van planning tot het ophalen van de kindjes, en zorgt dat iedereen zich relaxt voelt en dat er een leuke sfeer hangt. Dát is wat kinderfotografie voor ons inhoud!

Waar zijn wij nou eigenlijk naar op zoek? Geen doorsnee fotograaf. Het maakt ons niet zo veel uit of jij de fotovakschool gedaan hebt, of gewoon af en toe met je compactcamera wat foto's maakt.

 

Wat bieden wij?

- een unieke werkomgeving, waarin je elke werkdag met de leukste leeftijdscategorie kinderen te maken hebt.

- je kunt fotografie combineren met kinderen. Een uitdaging, maar dit alles wordt jou tot in de puntjes geleerd in een uitgebreide inwerkperiode op verschillende kinderdagverblijven.

- een 0-urencontract, wat in dit geval inhoud dat je op doordeweekse dagen tussen 0600-1800 altijd beschikbaar dient te zijn voor opdrachten. Het aantal uur is onregelmatig, denk aan 10-20 uur per week.

- Je werkt in de maanden maart-juni, en september-november. Eventueel in de andere maanden wanneer er opdrachten zijn, maar ga hier niet vanuit.

- je salaris bestaat uit het minimumloon, vermeerdert met provisie over de verkochte foto's en een km-vergoeding van 0,19ct/km. Je reisuren worden niet vergoed.

- alle spullen die jij nodig hebt om het werk uit te voeren, krijg je in bruikleen. Complete studio, camera, en materiaal om bewerkingen mee uit te voeren.

- veel werk in de Randstad, maar het kan voorkomen dat er in de uithoeken van het land opdrachten gepland worden.

Jouw werkdag is altijd anders. Elk kind is uniek, en daar ga je met dit werk zeker achter komen. Het is belangrijk dat je het niet erg vindt om vroeg op te staan en met regelmaat tussen 0600-0630 in de auto zit om naar locatie te rijden. Je houdt van autorijden, want je zult heel wat kilometers maken! Over het algemeen begin je rond 0730 op locatie, en ben je rond 1200/1300 klaar op locatie. Hier zit nog niet het bewerken en sorteren van de foto's bij, dit doe je zelf thuis.Het werk is niet alleen maar fotograferen en bewerken. Je bent op een locatie aanwezig, moet communiceren met de aanwezige volwassenen en alles soepel laten verlopen. Dit vergt veel verschillende vaardigheden van je!

Spreekt dit je aan?

Mooi! Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV + uitgebreide motivatiebrief naar ons op.


Vereisten

Wij zoeken:

- Passie! Heel belangrijk! Je haalt energie uit die leuke, maar soms ook het bloed onder je nagels vandaan halende leeftijdscategorie van 0-4 jaar. Onder alle omstandigheden blijf jij aanspreekbaar, weet je wat je moet doen om een fotodag tot een goed einde te brengen, en blijf je vrolijk. Niks is te gek of te veel!

- Betrouwbaarheid en loyaliteit. We willen langer met jou samenwerken wanneer het van twee kanten bevalt en zoeken iemand die zich onvoorwaardelijk 100% in kan zetten voor een opdracht. - Flexibele controlfreak. Je weet wat je aan wie moet vragen om ervoor te zorgen dat JIJ het overzicht kunt hebben. Je maakt per dag een globale planning en bent flexibel genoeg om af te wijken waar nodig. Je zorgt ervoor dat je op tijd ingrijpt wanneer je in tijdnood komt, of tijd teveel hebt.

- Communicatieduizendpoot. Je communiceert niet alleen de hele dag met kleine kinderen, verbaal en nonverbaal, maar ook met de leidsters op een locatie. Het is belangrijk dat zij ook weten waar ze aan toe zijn en niet lopen te stressen. Je praat regelmatig met de leidsters, houdt ze op de hoogte van wijzigingen, etc.

- Groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je haalt je deadlines met gemak, trekt op tijd aan de bel waar nodig. Wil een kindje niet op de ene dag? Op de andere dag neem jij zelf het initiatief om het nog een keer met het kindje te proberen. Je denkt mee met de klanten: het kinderdagverblijf, maar ook de ouders van de kinderen. Hoe kun je het hen zo leuk en makkelijk mogelijk maken?

- Je doet dit omdat je de ouders van de kinderen onvergetelijke herinneringen wilt bezorgen. Ouders hangen zo meteen jouw foto's aan de muur en kijken met trots naar hun kroost. Je doet dit werk omdat je meer wil leren over de combinatie kinderen en fotografie. Jij kunt zo meteen deze lastige leeftijdscategorie naar jouw hand zetten en de mooiste foto's van hen maken. Je doet dit werk omdat je leert omgaan met kinderen, maar juist ook met volwassenen. Hoe spreek je ze aan, hoe houd je ze op de hoogte, hoe zorg je dat je iets van ze gedaan krijgt.

- Per direct ga jij aan de slag met je inwerkperiode (4-7 werkdagen). Daarna ga je helemaal zelf opdrachten in het hele land doen.

Harde eisen:

- in bezit van rijbewijs, én auto om de studio in te kunnen vervoeren. Geen zorgen, een auto in de categorie van een citroën c1 is al groot genoeg.

- je kunt per direct beginnen.

- op doordeweekse werkdagen van 0600-1800 beschikbaar zijn.

- onbegrensd enthousiasme en doorzettingsvermogen.

- je bent voor minimaal 1 kalenderjaar beschikbaar in de maanden die hieronder genoemd worden.

Wat worden je werkzaamheden?

- het fotograferen van kinderen tussen de 0-4 jaar op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Af en toe fotografeer je op een BSO of basisschool.

- een belangrijk onderdeel van je werk is altijd vrolijk zijn, beschikken over doorzettingsvermogen, het overzicht kunnen hebben en een klik hebben met kinderen.

- na het fotograferen van die leuke snoetjes zoek je de foto's uit, sorteer je ze en bewerk je ze waar nodig.

- je stuurt de foto's op nadat je ze website-klaar gemaakt hebt.

- het is handig wanneer jij in de Randstad woont, maar geen pré.Trefwoorden

fotografie  fotograaf  

Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Bijbanen in de omgeving van Nederland

Nachtportier
Rotterdam/Barendrecht
Ontbijtmedewerker
Rotterdam/Barendrecht
Huishoudelijke medewerk(st)ers
Rotterdam/Barendrecht
Kamerjongen / Kamermeisje | Hotel |
Dordrecht
Medewerker Ontbijt
Dordrecht

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.