Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 813 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Event Security Officer in Utrecht

5 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Beveiliging
Branche: » Beveiliging
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
Bruto uurloon: » in vacature
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Lijkt het jou leuk en uitdagend om tot evenementenbeveiliger te worden opgeleid en om op evenementen en festivals te kunnen werken? Ben je flexibel, sta je fysiek en mentaal sterk in je schoenen en hou je ervan om met een enthousiast team lange dagen te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de veiligheid op festivals en feesten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Opgeleid worden tot evenementenbeveiliger. Wat houdt dat in?

Je gaat eerst een kort cursustraject in wat prima te combineren is met je studie. Digitaal oefenen, zelfstudie en persoonlijke begeleiding staan daarin centraal.

Tijdens de cursus Event Security Officer (ESO), leer je o.a. meer over ‘Crowd Management’ en ’Crowd Control’. De kosten van deze cursus worden geheel betaald door ons. De cursus kun je binnen 1 maand doorlopen (SBL +/- 25 uur) en daarna volgt er een landelijk examen. Na het behalen van je examen kan je aan de slag!

 

 

Vereisten

Periode beschikbaar om te werken: in ieder geval de zomer van 2017
Na de theorie volgt het praktijkgedeelte, je gaat als trainee aan de slag. Studeer jij momenteel op MBO 4, HBO of WO niveau? In dat geval is de kans groot dat wij de cursuskosten volledig voor onze rekening nemen. Per evenement houden wij een kleine borg in van €10 op je salaris. Nadat je 25 evenementen hebt gewerkt ontvang je de volledig borg retour. Zie het als een spaarsysteem! Overigens ontvang je bij aanvang van je werkzaamheden werkschoenen en een zwarte worker, kleding die je draagt tijdens je werkzaamheden als ESO.

Tijdens het praktijkgedeelte werk je o.a. front- en backstage, ga je fouilleren en visiteren, werk je op vaste posities en te midden van het publiek. 

Wat is belangrijk om te weten

Voordat je gaat werken als beveiliger wordt er door de politie een screening uitgevoerd. Ben je in aanraking geweest met de politie/justitie? Dan bestaat de kans dat je geen toestemming krijgt om te mogen werken.

 

Trefwoorden

beveiliging toezichthouder evenementenbeveiliger evenementen

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Sinds 2011 werken er medewerkers van ons bedrijf bij een groot webwarenhuis in Utrecht. Dit eigentijdse warenhuis is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste van Nederlands. Door deze groei mogen wij zeven dagen per week medewerkers leveren die met man en macht ervoor zorgen dat alle bestellingen de volgende dag bij de klant op de mat liggen! Het werk wordt gedaan in een leuke groep van enthousiaste mannen. Vanaf week 25 gaat het heel druk worden met orders en dit loopt zeker door tot eind van het jaar!


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.