Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 693 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Callcenteragent leuke (bij)baan in Helmond

23 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Helmond
Soort werk: » Promotiewerk
» Callcenter / Customer service
» Staf / Advies / Consultancy
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
Branche: » Callcenter
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » Ä 8,96 bruto per uur vanaf 23 jaar
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Voor een callcenter in Helmond zijn wij op zoek naar kandidaten met scoringsdrang. Deze functie is voor zowel starters als ervaren kandidaten, die het leuk vinden om hun commerciële vaardigheden in te zetten en/of verder te ontwikkelen. Het gaat hier om een (warme) outbound functie waarbij je prospects klant weet te maken of bestaande klanten weet te overtuigen van (bij)verkoop. Dit doe je niet door een standaard verhaal op te dreunen, maar door een echt gesprek te voeren en je enthousiasme over te brengen. Je gaat uit van de klant en weet adequaat te reageren op verkoopsignalen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen werk je minimaal 12- en maximaal 25 uur per week. Je kunt zelf het gewenste aantal uren aangeven. Je kunt van maandag tot en met vrijdag worden ingezet, eventueel ook op zaterdag.

Werkzaamheden: Verzorgen klantgerichte en resultaatgerichte behoud- en verkoopgesprekken. Direct en indirect contact onderhouden met de klant op een representatieve en klantvriendelijke manier. Advies en informatie verstrekken aan de klant om de klanttevredenheid te bevorderen. Invoeren en verwerken van informatie van het telefonische verkeer in het systeem zodat heldere en foutloze verslaglegging gerealiseerd wordt.

Onze opdrachtgever is een callcenter waar verschillende projecten draaien. Centraal staat de fijne, open werksfeer. Zodra je binnen stapt merk je de gemoedelijke sfeer. Daarnaast werk je samen voor het beste resultaat en motiveer je elkaar. Lukt het een dagje iets minder qua sales, dan is er altijd een collega om je even op te beuren. Daarna kun je weer met frisse moed aan de slag.
   

Vereisten

Voor deze functie is het essentieel dat je enthousiast bent en dat het voor jou geen probleem is om telefonisch potentiele klanten te benaderen. Je bent gevoelig voor verkoopsignalen en weet deze dan ook om te zetten naar sales. Je weet je resultaten te boeken op een communicatieve, vrolijke en authentieke manier. Je gaat het gesprek aan en weet hier sturing aan te geven. Voor de functie is het verder nog van belang dat je:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Een prettige telefoonstem
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Commercieel, overtuigend en sociaal
  • Flexibel inzetbaar, tussen de 12 en 32 uur per week (min. 2 avonden)

De startdata liggen op zeer korte termijn, dus heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Reageer dan snel bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jou profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 

Trefwoorden

callcentermedewerker  callcenteragent  telefonische acquisitie  telefonisch verkoper  leuke bijbaan  studentenbijbaan  flexibele bijbaan  commercieel klantadviseur  commercieel  verkoopmedewerker  callcenter agent  callcenter  flexibele werktijden  parttime baan  bijbaan eindhoven  

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Flexpoint is een internationale dienstverlener op het vlak van Human Resources. Ons doel is om een dominante speler te worden op het gebied van Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie en On Site Services in Nederland, Duitsland en BelgiŽ.

Bedrijfsnaam: Flexpoint

Flexpoint

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.