Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 748 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Zorgzame marketing en communicatie student gezocht in Rotterdam

16 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: » 10 euro per uur
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij starten binnenkort met het opzetten van een startup die zich bezighoudt met het leveren van palliatieve zorg en de ondersteuning daarvan door freelance zorgverleners.

Omdat de Nederlandse bevolking vergrijst en er steeds meer ouderen in het laatste stuk van hun leven specialistische zorg nodig hebben speelt het aantrekken van passend personeel een grote rol. Tendens in de markt is personeel dat op freelance basis zorghandelingen uitvoert. Het aantrekken van deze freelance zorgverleners aan de ene kant en het promoten van de specifieke zorglevering van de startup vormen de marketing vraagstukken waar je je in deze functie mee bezig gaat houden.


Ben je bezig met een HBO opleiding marketing, communicatie, commerciŽle economie of MER en spreekt arbeidsmarktcommunicatie je aan? Ligt je hart bij online communicatie en de zorgmarkt? Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Je komt te werken in een sfeervol pand aan een van de mooiste singels in Rotterdam. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit en rapporteert direct aan de marketingmedewerker.


Wat ga je doen?

Je wordt betrokken bij het project voor het opzetten van de juiste marketingstrategie om zowel personeel te werven als doorverwijzers te stimuleren om hun cliŽnten toe te vertrouwen aan de zorg van xxx. Op basis van deze strategie creŽer je de juiste content om onze doelgroep te benaderen. Deze wordt ook daadwerkelijk gebruikt voor onze on en offline campagne en website. Na 6 maanden kijken we naar de mogelijkheden voor een afstudeerstage of baan mocht je interesse hebben om verder te werken voor de startup.

Vereisten

Wij zoeken:

Een derde- of vierdejaars student die deze opdracht met  enthousiasme wil oppakken en affiniteit heeft met de zorgmarkt. Eigen ideeën worden gewaardeerd en onze werkvloer kent een zelforganiserend karakter. Talent voor schrijven en creatieve ideeën om de juiste mensen te bereiken, zijn erg belangrijk.

Trefwoorden

marketing  communicatie  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij doen onderzoek naar toepassingen van zelforganisatie, neurale netwerken en zelflerende systemen, ondersteund door software agenttechnologie en robotica. Ons onderzoek wordt projectmatig in nationale en internationale samenwerkingsverbanden uitgevoerd door kennisinstellingen en bedrijfsleven. Als werkomgeving kenmerken we ons door sterk wetenschappelijke focus vanuit jonge onderzoekers die naast informatica affiniteit hebben met gaming en nieuwe media.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.