Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 734 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Parttime Callcenter Medewerker gezocht (inbound!) in 2 locaties Den Haag

22 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » 2 locaties Den Haag
Soort werk: » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Callcenter / Customer service
Branche: » Callcenter
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » 11,00
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

We zijn er helaas nog niet geslaagd om de juiste match te vinden voor onze vacature!! 

Wat zoeken wij ? Een representatieve receptionist(e)/telefoniste, die het leuk vindt om veel telefoongesprekken te beantwoorden, terwijl zij bezoekers op correcte wijze doorverwijst, pakketten in ontvangst neemt en ook nog even een kopietje maakt. Een handige alleskunner dus!  

Wie zijn wij ? Wij zijn een kleinschalige antwoordservice - gevestigd in een bedrijvenverzamelgebouw, locatie Den Haag en zoeken tijdens de vakantieperiode van half juni tot en met september 2017 voor ca 20 uur in de week vervanging van medewerksters in ons team. In juli zal het gaan om dinsdag de hele dag, woensdagochtend en eventueel de vrijdag. In augustus zou het gaan om de maandag, donderdag en eventueel vrijdag. En september (eerste twee weken) gaat het om de woensdag hele dag, donderdag hele dag en eventueel de vrijdag. Hebben we een leuke klik? Dan zou deze functie op een parttime basis voortgezet kunnen worden. 

Onze werkwijze in een notendop: Bedrijven schakelen hun telefoon door naar ons en wij beantwoorden deze met de juiste bedrijfsnaam, maken een notitie in een programma en mailen deze door naar de klant. Niet zo heel moeilijk, dachten wij. Zolang je niet in de stress raakt van (regelmatig) veel inkomende gesprekken, helder na blijft denken en netjes de instructies opvolgt die je in jouw scherm krijgt. 

Maar let op: we zijn kritisch. Want wij bemannen, zoals gezegd niet alleen de telefoon, ook werken we vanuit twee recepties op twee verschillende locaties. En dat vraagt om een representatieve persoonlijkheid. Je moet je realiseren dat je het visitekaartje bent voor een groot aantal bedrijven en een correct aanspreekpunt voor bezoekers van de locaties.

Werktijden zijn op de ene locatie (rand centrum) van 8.00 - 17.00 uur en de andere (richting Scheveningen) van 8.30 - 17.30 uur. Verder maken wij voor een aantal klanten offertes, beantwoorden wij voor weer andere klanten de e-mails en scannen we voor enkele bedrijven de poststukken en sturen deze scans toe. Je hoeft je dus nooit te vervelen. En dat multitasken leer je vanzelf. Heel veelzijdig en bovendien ook vaak erg gezellig vanwege de fysieke aanwezigheid van een aantal van onze klanten, die ook in dit pand gevestigd zijn.

 

   

Vereisten

We zoeken een of twee heren/dames voor ca. 20 uur in de week (en soms bij ziekte van een van de andere teamleden op afroepbasis meer uren) die het leuk vinden om de telefoon te beantwoorden voor de meest uiteenlopende bedrijven. Het is een klein team, dus we verwachten echt inzet en aanwezigheid van je. We zoeken leuke kandidaten die de Nederlandse taal PERFECT beheersen in woord en geschrift, snel kunnen denken, kunnen omgaan met de PC (reguliere Office programma's) en communicatief vaardig zijn én passen in ons team en ook nog eens aansluiten bij ons klantenbestand, een hele wensenlijst, maar hieraan moet worden voldaan om er zeker van te zijn dat je het werk hier naar wens kunt uitvoeren. Ons bestand bestaat uit advocaten, schildersbedrijven, fondsenwervende instellingen etc. Dus heel gevariëerd. Engels is een pré, Duits wenselijk. Voor de laatste taal geldt overigens dat je met een paar Duitse woordjes, die wij je leren, prima uit de voeten kunt bij de te voeren gesprekken. Wij zoeken humoristische aanpakkers met gezond verstand, die ook op correct wijze een bezoeker tussen de gesprekken door kan ontvangen en doorverwijzen naar de juiste afspraak. Denk je dat je klantgericht, ondernemend en communicatief vaardig bent? Dan is deze baan écht op jouw lijf geschreven. 

Ben jij onze versterking ? 

 

Trefwoorden

callcentermedewerker  parttime  oproepkracht  oproepbasis  werkervaring  mboniveau  inbound telefoniste  telefoniste  flexibe  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 19 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Dinsdag en vrijdag
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een kleinschalige antwoordservice die voornamelijk inbound gesprekken beantwoordt. Dit doen wij voor de meest uiteenlopende bedrijven. Enkele van deze klanten ondersteunen wij ook bij hun dagelijkse activiteiten (offertes, e-mail). We werken vanuit de receptie van diverse bedrijvenverzamelgebouwen, dus behalve een tele-visitekaartje zijn wij ook nog eens een fysiek aanspreekpunt voor bezoekers en de huurders van de units in de verzamelgebouwen. We zijn dus geen belfabriek. Rust en professionaliteit willen wij uitstralen. Wij onderscheiden ons door kwaliteit en veelzijdigheid. Service with a smile, is ons motto.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Bijbanen in de omgeving van 2 locaties Den Haag

Festivalwerk
de Randstad
Rotishop zoekt maaltijden bezorger gezocht
Rijswijk
Medewerker Keuken Hotel
Rijswijk
Junior Maatschappelijk Werkers
Den Haag
Leuke Job In Interieur branche
Eindhoven, Utrecht en Rijswijk


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.