851 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Cateringtopper(s) gezocht TomTom Eindhoven! Goed salaris! in Eindhoven

26 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Soort werk: Schoonmaak / Facilitair
Horeca / Catering / Hostess
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: Zie vacature
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij zoeken een cateringtopper (of een aantal cateringtoppers die in pouleverband werken) die voor onbepaalde tijd aan de slag wil bij TomTom Eindhoven!

Op deze gave locatie help je mee in de catering (broodjes klaarmaken, warme maaltijden bereiden, koffies maken, kassa's bedienen en de gasten te woord staan), afgewisseld met spoeldiensten (vuile vaat door een machine en weer terugzetten op locatie). Ervaring in de catering en een representatief voorkomen is een vereiste. Er komen mensen eten die hoge functies hebben, dus representativiteit en correcte benadering (netjes aanspreken en goed ABN) van deze personen is een must! Verder zijn een zwarte pantalon, zwarte nette schoenen en wit overhemd een vereiste (deze dien je dus zelf eventueel aan te schaffen). Daar tegenover krijg je dan ook een mooi salaris en een leuke vaste (bij)baan voor de komende maanden!

Werkdagen zijn sowieso elke vrijdag, werktijden ongeveer tussen 10:00-16:00. Daarnaast is er ook een 'zomerplanning' tussen juni en september waar extra dagen en uren worden gedraaid. Het is handig als je uit de buurt komt in verband met reistijd (dus regio Eindhoven). Je komt hier in principe 'vast' op locatie te staan en je zult met de locatiemanager samen de uren en dagen afspreken (maar sowieso dus in principe elke vrijdag en in de zomer extra dagen en uren).

Daarnaast is het ook een optie als je bijvoorbeeld 2/3 vrijdagen in de maand beschikbaar bent om hier aan de slag te gaan, we gaan je dan rouleren in pouleverband met andere werknemers. Geef dus wel even aan in je reactie of je in principe elke vrijdag aan de slag wilt of in pouleverband!

Wil je meer uren voor dezelfde opdrachtgever aan de slag, maar heeft Eindhoven niet genoeg? Geen probleem! Dan kan je op andere locaties van dezelfde opdrachtgever aan de slag. Deze liggen echter wel voornamelijk in regio Amsterdam en Rotterdam. Verder zou je ook eventueel voor andere opdrachtgevers van ons aan de slag kunnen die wellicht meer in je regio liggen. Met andere woorden: bijna alles is in overleg mogelijk bij ons!

Als jij wordt aangenomen voor deze opdrachtgever verdien jij een zeer goed salaris. Echter kan dit per locatie iets verschillen, afhankelijk van welke CAO er op die locatie geldig is. Hieronder staat een goede indicatie van wat je kan verdienen (bruto, inclusief).

 Leeftijd       Minimaal       Maximaal

18               €    8,39       €   10,99

19               €    9,59       €   10,99

20               €   10,79      €   10,99

21              €   10,99       €   11,99

22              €   10,99       €   11,99

23 e.o.       €   10,99       €   11,99

Reiskosten kunnen eventueel in overleg tot €7,60 per dag worden vergoed.

Heb je interesse? Stuur dan een CV, korte motivatie en foto en wanneer je geschikt bent krijg je zo snel mogelijk bericht van ons! Geef hierbij ook even aan of je volledig aan de slag kan of in pouleverband


Vereisten

- Bereid om éénmalig langs te komen op sollicitatie op ons kantoor in Utrecht

- Representatief uiterlijk (geen zichtbare tattoo's/percings, geen onnatuurlijke haarkleuren en onverzorgd uiterlijk zoals lange, rommelige baarden)

- Beschikbaar om in principe elke vrijdag te werken bij TomTom Eindhoven (of de meeste vrijdagen in de maand)

- Woonachtig in de regio Eindhoven en/of akkoord te gaan met een maximaal vergoeding van €7,60 per dag voor de reiskosten

- Flexibel ingesteld, pro-actief en enthousiaste uitstraling
Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Zie vacature
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.