Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 747 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Klantenadvies en marketing teamlid (11/uur) in Rotterdam

6 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Staf / Advies / Consultancy
Branche: » Commercieel | Sales
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » € 11
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Werken bij een snelgroeiende onderneming in Rotterdam waar rekening gehouden wordt met jouw studieverplichtingen? Goede opleiding en begeleiding, uitdagend werk, leuke collega’s en een aantrekkelijk salaris (dat met jou meegroeit)? 

Dan is dit de bijbaan voor jou!

Wij zoeken

Voor onze commerciële afdeling zijn wij opzoek naar studenten (HBO of WO).

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken en ontplooien van marketingactiviteiten. Denk hierbij aan het meehelpen ontwikkelen van TV reclames, print reclames, Facebook advertenties, advertorials en website content. Daarnaast zul je meewerken aan het converteren van de leads die gegenereerd worden met de marketingactiviteiten naar sales.

 

Onze bedrijfsactiviteiten

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een een achtergrond in finance, economie, commercie en gedragswetenschappen. Na eigenhandig te hebben ervaren wat inefficiëntie kan kosten in tijd en geld, hebben we een doeltreffende werkwijze bedacht voor onze opdrachtgevers.  Onze organisatie neemt verkoop- en marketingactiviteiten voor grote opdrachtgevers uit handen . Wij putten uit bestaande en nieuwe markten, creëren nieuwe leads en converteren naar gefactureerde omzet. Wij zorgen voor een een structurele groei van omzet zonder de daarmee geassocieerde kosten en met minimaal risico voor onze opdrachtgever. Daarnaast ontplooien we business venturing activiteiten waarbij nieuwe bedrijven (onder eigen beheer) opzetten in zowel nieuwe als bestaande markten.

 

Waarom bij ons werken?

Teamwork en gezelligheid staat bij ons hoog in de agenda. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en tijdens de pauzes wordt er ook veel gelachen. Met enige regelmaat worden er ook borrels en andere extracurriculaire activiteiten georganiseerd.

Bij onze organisatie zorgen we ervoor dat je kan doen waar je goed in bent en zorgen we er samen voor dat je leert en groeit. Als je over de X-factor beschikt zijn er ook voor langere termijn carrièremogelijkheden.

 

Wat moet je doen om langs te mogen komen voor een interview?

Om uitgenodigd te worden voor een interview ontvangen we graag per email (of via deze website natuurlijk) een curriculum vitae en motivatiebrief. Na ontvangst zullen wij zo spoedig mogelijk contactopnemen.

 

Wanneer wordt je sollicitatie in behandeling genomen?

Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen in de volgende gevallen:

  • Wanneer je  voldoet aan het opleidingsniveau (minimaal HBO of WO)
  • Wanneer je een goede motivatiebrief stuurt
  • Wanneer je een curriculum vitae stuurt
  • Wanneer je minimaal 1 dag per week beschikbaar bent (meer mag natuurlijk ook)

 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie kun je terugvinden op onze website, je mag ons natuurlijk ook bellen als je vragen hebt. Hiervoor moet je wel eerst solliciteren zodat wij onze contactgegevens kunnen verstrekken, want het is ons niet toegestaan om contactgegevens hier achter te laten.

 

Vereisten

Wij verwachten van sollicitanten dat ze:

  • Zich goed kunnen uitdrukken, zowel in woord als geschrift
  • Over commercieel inzicht beschikken
  • Slagvaardig zijn en doorzetters zijn met een winnaarsmentaliteit
  • Leuk zijn om mee te werken

Trefwoorden

commercieel  commercieel verkoop  commercieel medewerker  online marketing  social media marketing  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
» Wiskunde | Econometrie
Minimum leeftijd: » 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 1 dag
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Een jong en ambitieus bedrijf met een simpel te formuleren doelstelling: Het maximaliseren van de groei en winst van onze opdrachtgevers. Wij zijn als marketing en sales consultants experts op het gebied van marketing en sales. Wij zijn momenteel op zoek naar mensen die ons klantenadvies team komen versterken. Daarnaast zal je regelmatig een bijdrage kunnen leveren aan onze marketingactiviteiten. Daarnaast willen we natuurlijk veel lol maken! Bij ons werken alleen hoogopgeleide jonge mensen van verschillende achtergronden. Dit maakt dat het, terwijl we ook hard doorwerken, zeer gezellig is. Wij zijn voor werknemers een leuk, interessant en leerzaam bedrijf. Tevens hebben wij aantrekkelijke doorgroei- en carrièremogelijkheden. Wij bieden ook zeer aantrekkelijke lonen en bonussen gebaseerd op prestaties. Wij zijn geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuwe kandidaten die parttime willen werken en een leuke bijbaan zoeken. Ben jij commercieel ingesteld, communicatief zeer vaardig, leuk om mee te werken en heb je een winnaarsmentaliteit; dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.