Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 734 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Verzorgende (€17,- per uur) in Amstelveen

22 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Amstelveen
Soort werk: » Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
Branche: » Gezondheidszorg | Medisch
Dienstverband: » Vakantiewerk
Bruto uurloon: » €17,-
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Verzorgenden

Volg jij de opleiding tot verzorgende of verpleegkundige? Hou je van je vak, ben je flexibel en kun jij onze cliënten bieden wat ze gewend zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verzorgende ondersteun je in het dagelijks leven met als doel, de cliënt zijn eigen leven te laten leven. Naast het begeleiden van bewoners bij activiteiten binnen en buiten de locaties beschik je ook over een goed observatievermogen met betrekking tot de lichamelijke en geestelijke conditie van de bewoners. Je bent uitstekend in staat eventuele afwijkingen te signaleren en hier een gevolg aan te geven. Ben jij degene die de nadruk legt op de totale begeleiding van de bewoner maar die daarnaast ook medische zorg geeft? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Wij bieden:

  • Een afwisselende en flexibele baan!
  • Een leuke en gezellige werkplek, waar je ervaring kunt opdoen in de zorg.
  • Een gastvrije collegiale sfeer.
  • Er is de mogelijkheid om per direct aan de slag te gaan!
   

Vereisten

  • Je kunt flexibele uren in de ochtend, avond en/of in het weekend werken.
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, bent zelfstandig, oplossingsgericht en hebt gevoel voor service en kwaliteit.
  • Je volgt een opleiding voor verpleegkundige of verzorgende en hebt minimaal één keer stagegelopen. Ook wanneer je geneeskunde studeert en een zorgstage hebt gedaan kom je in aanmerking.

Als je géén opleiding hebt gehad of bovengenoemde studies niet volgt kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie!

 

Trefwoorden

verzorgende  verpleegkundige  helpende  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Minimum leeftijd: » 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening aan ouderen in Amstelveen. In deze gemeente doen wij dit al veertig jaar en onze ervaring gaat terug tot 1825. In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis de deuren aan de Amsterdamse Herengracht. Nu leveren we met ruim 600 medewerkers en 400 vrijwilligers in verschillende disciplines goede kwaliteit van zorg (geheel volgens de normen voor verantwoorde zorg) en speciaal voor ouderen ontwikkelde diensten en services. Wij willen een gastvrije organisatie zijn waar mensen zich prettig en veilig voelen. We hechten aan de menselijke maat. Dit uit zich in overzichtelijke grootte van onze organisatie, en in praktische, flexibele mogelijkheden. Alledaags kun je ons werk niet noemen, hoewel we er wel alle dagen voor cliënten zijn. Of dit nu bij iemand thuis is of bij een cliënt die hier 'beschut' woont in een appartement in één van onze woonzorgcentra of in een seniorenwoning. Wij komen letterlijk en figuurlijk bij mensen binnen. Daarom werken wij vanuit de filosofie dat elke cliënt de regie over zijn eigen leven in eigen hand houdt. Dat houdt mensen betrokken, vitaal en geeft zelfvertrouwen. En dat lukt vaker dan gedacht, ongeacht beperkingen. 'Leef je eigen leven!' is dan ook ons motto. Ons aanbod varieert van intensieve zorg tot onbezorgd plezier Wie in onze organisatie werkt, verbindt zich aan onze visie en draagt die uit in het dagelijks werk. Vakmanschap, gastvrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn de sleutelwoorden in de praktijk van alle dag. Deze gelden voor ons werk met cliënten en voor de samenwerking met collega's. Kijken naar de mogelijkheden in het werk, naar oplossingen, verantwoordelijkheid nemen, goed vakmanschap en waardering zijn essentieel in een eigen regie in het werk. Wie mogelijkheden en kansen ziet, zal efficiënter gaan werken en ook zichzelf meer ontwikkelen!Bedrijfsnaam: Stichting Brentano Amstelveen

Stichting Brentano Amstelveen

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Bijbanen in de omgeving van Amstelveen

Krantenbezorger worden? Verdien €130,- / €300,- p.m.
jouw eigen buurt!
Enthousiaste verkopers gezocht voor Lebara
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht
Sportieve klantenservice medewerker Decathlon
Amsterdam
Merkambassadeurs
regio Amsterdam
Weekendbijbaan voor dierenliefhebbers!
heel Nederland


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.