Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 815 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Frontend webdeveloper in Enschede

5 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Enschede
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » notk
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Ben jij de man/vrouw die het overzicht kan bewaren bij het realiseren en onderhouden van websites en webshops? Die begrijpt wat de bezoeker verwacht en hiervoor de benodigde technieken gebruikt om dit proces goed te laten verlopen?

Kun jij in samenwerking met een programmeur een volledige website of shop realiseren en de benodigde support leveren zodat de site/shop steeds beter gaat functioneren?

Wij leveren veel maatwerk naast standaard oplossingen, veelal baserend op OpenSourceSoftware zoals WordPress, WooCommerce en Typo3.
Dit doen wij voor lokale, naitionale en internationale klanten. Elke opdracht, klein of groot, is weer een uitdaging waar we met enthousiasme mee aan de slag gaan om er ook op de lange termijn, middels online marketing odnersteuning, een succes van te maken.

Flexibele werktijden, een flexibele werkplek en uitdagende opdrachten voor een breed palet aan klanten uit diverse branches maken ons bedrijf tot een uitdagende werkomgeving.

Voor de ontwikkeling van websites en webshops zijn we op zoek naar een jonge en gedreven Webdeveloper m/v.

Vereisten

Ben jij iemand die alle voorkomende werkzaamheden wil gaan oppakken? Als Front-end developer ben je de centrale spil tussen online marketing en programmeur die overzicht over het geheel kan  bewaren en adviseren om tot nog betere oplossingen te komen.

Dat wat je nog niet kunt, kun je leren. De basis, technisch inzicht, inzicht in het proces en het talent om hiermee om te gaan moet je hebben. 

Wil je binnen een klein team van 5 personen meewerken aan hoog scorende websites en webshops? Dan is dit precies de goede omgeving voor jou om je verder te ontwikkelen.

Enthousiasme en interesse zijn voor ons de belangrijkste criteria!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Trefwoorden

frontend front-end developer frontend designer frontenddeveloper webdeveloper webdevelopment webdevelopper webdesigner websites maken

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Gedrag en Maatschappij
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: » 25 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 3 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong en groeiend internetbureau dat zich richt op het ondersteunen van de techniek achter websites, webshops en mobiele applicaties. We zijn gevestigd in Enschede in een nabij het centrum gelegen historisch textielpand met veel parkeerruimte en vlakbij toegang snelweg. We werken met zowel een vast team als aanvullende partners voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Wij leveren maatwerk naast standaard oplossingen, veelal baserend op Open Source Software zoals Typo3, WordPress en Symfony. Flexibele werktijden, een flexibele werkplek, uitdagende opdrachten en een jong multidisciplinair team maken ons bedrijf tot een prima werkomgeving waarin je ruimte vindt om jezelf verder te ontwikkelen.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.