Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 808 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Content Marketer / Growth Hacker in Amsterdam

9 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Overige
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: » Niet gespecificeerd
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij zoeken een enthousiaste student(e) die zich vast wil bijten in allerhande onderwerpen die met ons te maken hebben: topvrouwen, ambitie, carrière, stijl, couture, kleding op maat, ambacht, vakmanschap, duurzaamheid, lokale productie, etc. etc. Iemand die gevoel voor stijl heeft, sprankelend kan schrijven en ook het juiste beeldmateriaal maakt en verzamelt. Iemand die generieke en gepersonaliseerde content ontwikkelt en via de website, nieuwsbrieven en social media met de doelgroep communiceert en vervolgens de gecommuniceerde data analyseert en opvolgt.

Wij zijn voor velen nog een goed bewaard geheim in de Nederlandse markt. Enerzijds willen we meer naamsbekendheid krijgen onder de specifieke doelgroep. Anderzijds willen we conversie creëren onder de dames die al wel interesse hebben getoond of al klant zijn om daadwerkelijk een afspraak bij ons te maken om kleding op maat aan te laten meten.

De content marketer gaat de marketing communicatie strategie en het mediaplan van ons uitvoeren en zal door middel van content marketing en growth hacking de awareness van ons onder de doelgroep vergroten en de conversie verbeteren.

Vereisten

Jij bent een creatief en enthousiast persoon met gevoel voor stijl en kwaliteit in communicatie-uitingen.

Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, je kan goed plannen en organiseren, bent ambitieus en resultaatgericht. Kennis en ervaring met fotografie en programma’s als WordPress, Photoshop en InDesign zijn een pré.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een marketing / communicatie opleiding op HBO niveau.

Wij bieden goede begeleiding en veel leermogelijkheden in een uitdagende en collegiale werkomgeving. 

Trefwoorden

marketing  communicatie  social media marketing  contentmedewerker  content marketing  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Mandag tot Vrijdag
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn het eerste en enige bedrijf in Nederland en omringende landen dat als maatkleermaker couture kleding biedt aan vrouwen waarbij klanten volledige vrijheid hebben in het kiezen van de styling, stoffen en materialen. Daardoor kan iedere vrouw een geheel persoonlijke couture creatie (laten) ontwerpen. Op basis van de stylingkeuzes van de klant en het door ons ontwikkelde ontwerp- en patroonsysteem worden de gegevens in een uniek patroon per klant omgezet. Wij hebben een eigen atelier en de kleding wordt volledig in huis gemaakt. De doelgroep, die voornamelijk bestaat uit (top)zakenvrouwen, heeft grote waardering voor de exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten van ons.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.