Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 813 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Flexmedewerkers ondersteuning in de zorg in Utrecht

14 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
Branche: » Gezondheidszorg | Medisch
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » 9,46
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Het bedrijf

De opdrachtgever is een zorginstelling met meerdere vestigingen in de provincie Utrecht. Ze bieden verzorging op maat aan haar doelgroepen. Van jong (baby's, peuters, kinderen, tieners, jongeren) tot oud(er) (jongvolwassenen, volwassenen, senioren).

De baan

Voor cliŽnten van de opdrachtgever is het belangrijk dat ze kunnen rekenen op voortdurende professionele ondersteuning en zorg. Ook als vaste medewerkers op vakantie gaan, ziek zijn of er om een andere reden niet zijn, is dit van belang. Wij zorgen voor die deskundige vervanging, voor †een dagdeel of voor langere periodes. Flexmedewerkers zijn flexibel inzetbaar: ze kunnen snel aan de slag en zijn in staat om verschillende mensen goede ondersteuning en zorg te bieden. Het zijn de toekomstige professionals die de organisatie leren kennen en die daardoor cliŽnten de ondersteuning en zorg kunnen bieden die nodig is.

Het werk

Als flexmedewerker werk je zelfstandig of met een collega in de begeleiding en/of verzorging van cliŽnten. Denk aan begeleiding van werk en dagbesteding, tot vroege-, late- en slaapdiensten in woningen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. We bieden jou de unieke mogelijkheid om in korte tijd veel verschillende werkervaring op te doen.†

Overige info

We bieden jou een uitzendcontract met een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 30/ 35) .Het bedrijf heeft volop mogelijkheden voor opleiding en loopbaanontwikkeling en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan. Wanneer je tenminste 6 maanden werkzaam bent geweest voor het bedrijf, is het eventueel mogelijk (indien gewenst en er een vacature is) om door te stromen naar een vaste plek op locatie.

Vereisten

Jouw profiel

†Je volgt een opleiding in een verplegende, verzorgende of agogische richting (vereist)
†Minstens 2-3 diensten per week beschikbaar (vereist)
†Bereid om op verschillende locaties in te vallen (vereist)
†Je bent goed in staat om zelfstandig te werken (gewenst)
†Je toont initiatief (gewenst)
†Je bent creatief (gewenst)
†Je bent uiteraard flexibel inzetbaar (gewenst)

Trefwoorden

zorg  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Als het uitzendbureau voor HBO en WO leerlingen in Nederland bemiddelen wij in de leukste bijbanen en startersfuncties. Met 12 vestigingen in Nederland en 3 in het buitenland helpen wij in functies voor breed scala aan opdrachtgevers. Met onze 16 jaar ervaring en enthousiaste medewerkers staan we graag voor jou klaar om je te helpen aan een geschikte job! Het team van ons maakt de planningen van onze klanten op Schiphol en Amsterdam waar jij als studentchauffeur aan de slag gaat. Wij hebben veel persoonlijk contact met jou, daarom verwachten we van jou om goed telefonisch bereikbaar te zijn.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.