Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 836 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Floormanager Horeca Themapark in Zwolle

28 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Zwolle
Soort werk: » Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » -
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Als Floormanager Horeca ben je verantwoordelijk voor de snelheid en kwaliteit van alle horeca in het themapark. Een optimale ervaring voor onze gasten, dáár draait het om in jouw functie. Je wordt aangestuurd door de locatiemanager, geeft leiding aan je eigen team medewerkers en werkt zelf actief mee op de werkvloer.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het aansturen, enthousiasmeren en goed laten functioneren van jouw team medewerkers en stagiaires. Jij hebt de juiste medewerkers op het juiste moment op de juiste plaats staan.
 • De organisatie in de keuken. Je coördineert het bereidingsproces en bewaakt de snelheid van de bestellingen.
 • Het creëren van een optimale ervaring voor onze bezoekers door de kwaliteit, hygiëne, service en uitstraling in het restaurant te bewaken.
 • Zorg dragen voor naleving van HACCP- en Arbonormen.

Vereisten

Als Floormanager Horeca beschik je over kennis en ervaring op het gebied van horeca en heb je goede leidinggevende vaardigheden. Je hebt oog voor kwaliteit zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Je krijgt energie van het ontwikkelen van een goede gastervaring en samen met jouw team zorg je ervoor dat de bezoeker altijd centraal staat. Gastvrijheid zit jou in het bloed!

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal één jaar leidinggevende ervaring.
 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de horeca.
 • Leidinggevende vaardigheden. Je bent positief kritisch, kunt je team aansturen en weet je medewerkers naar een hoger niveau te tillen.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit. Gezien het karakter van de werkzaamheden is werken in de avonden, weekenden en met regelmaat op zon – en feestdagen voor jou geen enkel probleem. Daarnaast kun je geen vakantie opnemen in de maanden juli en augustus.
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor kwaliteit en gasttevredenheid. Je durft medewerkers erop aan te spreken als zij dit onvoldoende uitdragen.
 • Een leergierige persoonlijkheid. Je bent gemotiveerd om het Fast casual concept eigen te maken en werkt mee aan de verduurzaming van Dinoland.
 • Stressbestendig en probleemoplossend denkvermogen. Je kunt omgaan met grote bezoekersstromen en beslissingen nemen op ad hoc basis. Je bent in staat het algehele overzicht te bewaken en continu bij te sturen.
 • Woonachtig in de regio Zwolle is een pré.

Interesse? Solliciteer direct!

Trefwoorden

horeca leidinggevende bediening restaurant restaurant

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Minimum leeftijd: » 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: » In overleg
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Weekend
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Dinoland is een in 2016 geopend nieuw dinosaurus-speelpark in Zwolle. Het park telt meer dan 100 levensechte Dinosaurussen en heeft diverse activiteiten in dinosaurus thema, waaronder een grote speeltuin, lasergamen, een hoogteparcours en minigolf.
Dinoland beschikt over een fast casual restaurant waarbij er op snelle en efficiënte wijze goede kwaliteits maaltijden worden bereid. Zo werken we met Beter Leven producten en vlees.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.