Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 837 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Mystery shopper in Zeeland

27 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Zeeland
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Promotiewerk
» Winkelwerk / Retail / Detailhandel
Branche: » Overige
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: » variabel
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij zoeken enthousiaste consumenten die graag shoppen!

Houd jij van winkelen? Dan hebben wij iets voor jou!

Wie zijn wij?

Onze afdeling operations verzorgt onderzoeken voor onder andere grote internationale bedrijven. Mystery shopping is de meest voorkomende onderzoeksmethode die we aanbieden aan onze klanten. Het is een observatietechniek waarbij, door middel van onaangekondigde bezoeken, een vestiging op diverse vooraf vastgestelde onderdelen wordt geobserveerd en ‘vastgelegd’.

Onze klanten zijn onder andere; supermarkten, automerken, kledingwinkels, banken, restaurant, hotels, overige retailers en (overheids-)instellingen. Door jouw ervaringen anoniem te delen, help je ons om hen op strategisch niveau te adviseren. Zo geven we medewerk(st)ers en managers steeds de kans om zichzelf te verbeteren en jou als consument beter van dienst te kunnen zijn!

Denk aan onderdelen als: de uitstraling van de vestiging, de dienstverlening en klantgerichtheid van de medewerkers en de wijze waarop het product of dienst wordt aangeprezen en verkocht.

Wat is jouw taak?

  • Het uitvoeren van een klantbelevingsonderzoek
  • Het verzorgen van correcte rapportage vanuit onze mystery shopping software (on-line)

Wat bieden we jou?

Het hele jaar hebben we verschillende klantbelevingsbezoeken in diverse branches in Nederland en België. Wanneer je ingeschreven staat in onze database, heb je toegang tot al onze lopende onderzoeken, waaraan je deel zou kunnen nemen. Je geeft dan eenvoudig zelf aan in welke bezoeken je zou willen en kunnen doen. Uiteraard krijg je voor het uitvoeren van je bezoek en het eventueel doen van een verplichte aankoop, een financiële compensatie van ons.

Enthousiast of nieuwsgierig?

Vereisten

Wij zoeken enthousiaste personen die houden van winkelen, een goede omschrijving kan geven van zijn of haar beleving met comunicatie skills.

Zie jij jezelf hier in? Dan hebben wij iets voor jou!

Trefwoorden

mystery shopper mystery shopping consument winkelen customer klant klantbeleving klantbelevingsonderzoek retail restaurant supermarkt automotive kledingwinkel hotels overige retailers

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » In overleg
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Retailers en merken willen graag weten hoe een klantencontact ervaren wordt door een echte consument. Daarom vragen ze ons naar deze ervaringen. Om dit te kunnen doen hebben we een cummunity van echte consumenten: Mystery shoppers. De mystery shopper is een gewone consument die dus enkel doet wat een gewone consument ook zou doen: boodschappen doen, een inlichting vragen, een verkeerde aankoop omruilen, een nieuwe outfit laten adviseren, informatie zoeken op een website, etc. De ervaringen en indrukken geeft de mystery shopper achteraf weer in een vragenlijst. Je wordt gecompenseerd voor het online invullen van de vragenlijst. Afhankelijk van het onderzoek kunnen we je ook terugbetalen voor de onkosten. Ook testaankopen kunnen terugbetaald worden. Al deze informatie vind je terug in de briefing. Belangrijk om te weten is dat het hier niet om een inkomen gaat.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.