Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 813 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Kok Fulltime in Amsterdam

29 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » Marktconform
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Kok fulltime

Als kok van ons hotel bereid jij heerlijke gerechten voor onze gasten. Samen met oproepkrachten vorm jij een team. Voor onze vaste gasten ben jij graag bereid speciale gerechten te maken. Uiteraard hanteer jij hierbij de procedures en normen van onze Hotels. Zo lever jij een bijdrage om onze gasten tevreden te stellen. Ook hygiŽne en een frisse, schone keuken zijn belangrijke speerpunten binnen jouw takenpakket. Voor jou is dit een vanzelfsprekendheid. Het coachen, begeleiden en aansturen van je team is voor jou een uitdaging.

Kok fulltime in het kort

- De Restaurant manager is jouw leidinggevende - Eerste aanspreekpunt voor medewerkers in de keuken - Verantwoordelijk voor de bereiding van gerechten, schoonmaak van de keuken - Leidinggeven, begeleiden en instrueren van medewerkers

Wat voor een kok fulltime zoeken wij?

Je bent actief en zorgt voor het overzicht. Het is niet snel teveel en jij helpt je medewerkers graag bij het bereiden van lekkere gerechten. Het streven naar het beste ligt in je karakter.

De werkomgeving van een kok fulltime

Je hebt een grote verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving. Samen met enthousiaste en gedreven collegaīs werk je in een informele werkomgeving. Flexibele werkdagen vind jij prettig werken. Als Kok heb je namelijk regelmatige diensten van maandag tot en met zondag met werktijden variŽrend tussen 15:30 uur en 00:00 uur.

Heb jij veel ambitie? Onze keten van hotels biedt jou veel uitdaging en doorgroeimogelijkheden als snelst groeiende onafhankelijke hotelketen van Nederland. Daarnaast kun jij rekenen op aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals reiskostenvergoeding).

Vereisten

Must-haves kok fulltime

- Ervaring in de keuken - Leidinggevende ervaring - Sociaal en communicatief sterk - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Pro-actieve houding, flexibel en secuur - Stressbestendig - Groot verantwoordelijkheidsgevoel - Een echte team-player met een hands-on mentaliteit

Als kok ben jij het eerste aanspreekpunt voor medewerkers in de keuken. Jij verdeelt de keukentaken onder je oproepkrachten. Zelf bereid jij heerlijke gerechten en zorgt voor de perfecte uitgifte hiervan. Aan het einde van iedere shift zorg je voor een schone keuken die voldoet aan de hygiŽne-eisen.

Trefwoorden

zelfstandig kok  hotel  chefkok  fulltime  

Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Minimum leeftijd: » 22 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 5 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons Hotel bij Amsterdam Amstel maakt onderdeel uit van de Groep met 32 Hotels in Nederland en 1 Hotel in D?sseldorf. Het is de snelst groeiende Hotelketen van Nederland en richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt in het drie- en viersterren segment. Het Hotel bij Amsterdam Amstel is een gezellige en drukke locatie!


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.